OGLASIO SE PROZVANI ‘HULIGAN’ S CRNE LISTE: ‘Tek sada vidim da sam napravio nešto strašno’

Facebook

“Svjestan sam da sam svojim potezom ukaljao ime cijele obitelji, ali se iz svoje kože sada više ne mogu pobjeći”, kazao je Ivan Petrišić koji se našao među prozvanima za nerede u St. Etienneu.

Društvene mreže posljednja dva dana preplavile su fotografija i imena huligana koji su izazivali nerede na utakmici Hrvatske i Češke na Euru u Francuskoj. No, jedan dio imena i fotografija zapravo je netočan, odnosno, prozivaju se ljudi koji uopće nisu bili na utakmici pa čak ni u Francuskoj. Upravo je jedan 30-godišnjak iz Klanjca, čije je ime bilo često spominjano u kontekstu nereda u St. Etienneu, odlučio objasniti o kakvoj se veliko grešci radi.

Ivan Petrišić iz Klanjca, inače vlasnik vulkanizerske radnje Petrišić dolazi iz poznate klanječke obitelji vinara. On kaže kako ima barem stotinjak svjedoka koji mogu svjedočiti kako on uopće nije bio u Francuskoj već da je u društvu svojih prijatelja gledao utakmicu u lokalnom kafiću u Mihanović Dolu kraj Klanjca.

“Cijeli dan radio sam u svojoj vulkanizerskoj radnji u Klanjcu i navečer sam u društvu obitelji i prijatelja otišao gledati utakmicu u Bull. Ujutro sam uredno otišao na posao. Da sam kojim slučajem bio u Francuskoj sasvim sigurno sada ne bi bio ovdje u svojoj Vulkanizerskoj radnji”, rekao je Ivan Petrišić, prenosi Zagorje-internacional.

Objasnio je Ivan i kako se zapravo našao na toj “crnoj listi”.

“Do svega ovoga došlo je iz čiste zezancije i zafrkancije na Facebooku. Sve ono što sam napisao, mada sada kada se sve ovo dogodilo, izgleda kao nešto zaista stvarno, sam izmislio, posebice da su bengalke skrivene na stadionu i iza kojih sjedala se kriju. Sve je to plod samo moje mašte, a ne nikakvih stvarnih saznanja kako su i jesu li uopće unesene. Nisam ni u snu zamišljao koliko bi me ta zafrkancija mogla skupo stajati, jer sam danas ujutro zatrpan pozivima i čuđenjima prijatelja kako se moje ime uopće našlo na tom popisu i koji ne mogu zamisliti da bi ja bio neki ekstremist koji bi mogao ovako nauditi nogometnoj reprezentaciji. Tek sada vidim da sam napravio nešto strašno. I ovim putem javno se ispričavam svima koje sam svojom zafrkancijom možda povrijedio, a posebice članovima svoje obitelji. Sada sam potpuno svjestan da je to bila užasna zafrkancija i da sam svojim činom ukaljao i svoje ime i ime svoje obitelji, ali što je tu je. Iz ove kože sada više ne mogu pobjeći. Da sam imao bilo kakve zle namjere, to sigurno ne bih objavljivao na Facebooku”, rekao je Ivan Petrišić.

Sam se javio policiji

Svjestan toga što je napravio Ivan se sam javio policiji i pozvao ih da istraže cijeli slučaj kako bi se skinula ljaga s njegova prezimena, a rekao je i da će tužiti sve koji su ga javno prozivali, a da prethodno nisu saslušali i njegovu stranu.

>>> MA OVO JE NEMOGUĆE! Ovi huligani uopće nisu iz Hrvatske, evo odakle su zapravo (FOTO)

>>> BIVŠI NAVIJAČ PROGOVORIO O DRUGOJ STRANI NAVIJANJA: ‘Reći ću vam istinu o divljanju na tribinama’


Komentari