OČEKIVANO: ‘IZBORNIK’ u repku pozvao PIVARIĆA I ČOPA

Youtube

Zbog “odličnih” igara u Primeri pozvan Čop, a Pivariću Arsenal donio repku.

Novi “izbornik” održao je predstavljanje u Pivani u Ilici na kojem je potvrdio novi stručni stožer, dvojicu novih reprezentativaca i odao počast poglavarima koji su ga odabrali.

“Imamo veliku priliku da kroz vrhunski sport služimo nacionalnim interesima Lijepe naše. Ciljevi reprezentacije su jasni. Prvi imperativ je plasman na završnicu EP-a u Francuskoj i ja ću dati sve od sebe da se ti ciljevi ispune. Moja zadaća je svakako da već od danas činim sve da tako i bude. Reprezentacija zahtjeva i zaslužuje nepodijeljenu pozornost izbornika. Svu njegovu stručnost, znanje i iskustvo. Nemojte sumnjati, moje srce je uz reprezentaciju“, službeno je krenuo Čačić, prenosi 24sata.hr.

Najavio je još jučer tko će sve pomagati Jozaku i njemu na klupi reprezentacije, a danas je i potvrdio.


“Gospoda Ante Miše, Josip Šimunić, Marijan Mrmić i Leo Sovina. Htio bih se zahvaliti ranijem izborniku Niki Kovaču na svemu što je dao za reprezentaciju na ovom putu. Navijačima poručujem da se ne boje za Hrvatsku. Vjerujem u naš uspjeh jer da nije tako, vjerujte mi da se ne bih ni prihvatio ovog posla. Podrška navijača nam je itekako važna. Lakše se na travnjaku boriti kada je Hrvatska uz nas”, istaknuo je Čačić.

Igrači za Bugarsku

U popis za Bugarsku uvrstio je, očekivano, Pivarića zbog odlične partije s Arsenalom te Duju Čopa koji ima fantastični učinak u Primeri, za svoju Malagu u četiri utakmice nije zabio niti jedan pogodak. Na radaru mu je kaže i Eduardo.

Popis igrača: Subašić, Kalinić, Vargić; Srna, Ćorluka, Pranjić, Vida, Lovren, Vrsaljko, Lešković, Pivarić; Modrić, Rakitić, Perišić, Kovačić, Badelj, Brozović; Olić, Mandžukić, Kalinić, Kramarić, Pjaca, Čop.

Odnos s Mamićem i Jozakom

Odgovorio je i na kritike javnosti. “Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Borili smo se za demokraciju. Naviknut sam na takve stvari i dok sam dolazio u Dinamo. Iza mene stoji isključivo rad, odgovornost i poštenje u svom poslu. To sam dokazao svugdje gdje sam radio, a to ću dokazati i u reprezentaciji. Reprezentacija je za mene vrh. Ja nisam pao s Marsa. Išao sam s klupe na klupu i svugdje sam ostavljao iza sebe dobro odrađen posao. Iz ovog popisa ja sam već trenirao devet igrača. O meni sude ljudi koji su puno manje radili od mene”, mudro će produžena ruka HNS-a.

Govorilo se i o odnosu s Mamićem i Jozakom. Čačić je dao očekivane odgovore, gotovo uvježbane.

“Romeo Jozak je jedna spona između mene i saveza. Sve što reprezentacija treba, ona mora imati čovjeka za vezu. On meni sigurno smetati neće”, riješio je sve dvojbe o svom statusu i nastavio o odnosu s Mamićem, ” Zdravko Mamić i ja smo surađivali godinu dana. Imali ste priliku pratiti moj rad i vidjeti koliko sam ja samostalan. Što se tiče utjecaja Mamića, on je isti kao što je bio i kada se biralo Bilića, Štimca… Sigurno je da ga se pitalo, ali pitalo se i sve članove izvršnog odbora. Budite sigurni da će Ante Čačić birati samo one igrače koji su najspremniji. Ovdje na popisu ne postoji niti jedan igrač koji to ne zaslužuje. Zdravko Mamić me pozna i ako me on preporučio, onda je to pohvala“, pokorno i zahvalno će Čačić.

Ovom izjavom otklonio je sve sumnje i dvojbe tko u stvari vodi kolo u reprezentaciji i kako će stvari od sada izgledati, čak se prebacio i u treće lice kao predsjednik Šuker.

>>>BBB-ovci PROTIV NOVE “PRĆIJE”! (FOTO)

>>>Dolazak Čačića znači sigurnu i APSOLUTNU KONTROLU vrha HNS-a nad reprezentacijom

>>>PISMO JEDNOG BBB-ovca: ‘Dobili smo Arsenal, ali se još uvijek NISMO RIJEŠILI GAZDE!’

Komentari

loading...