O NJEMU BRUJI CIJELI SVIJET: Oglasio se navijač koji je uletio na teren i zagrlio Modrića (FOTO)

Christian Hartmann

Strastvenog navijača svladale su ga emocije pa je odlučio uletjeti u teren.

Cijeli svijet je ostao pomalo šokiran nakon što je Luka Modrić zabio gol, a u proslavi pobjedonosnog pogotka pojavio se i uljez. Svi su se pitali kako je taj strastveni navijač uopće dospio na teren i je li to sve bio dio njegova plana. Ipak priča je zapravo vrlo jednostavna, odnosno, prava navijačke.

Riječ je o Danijelu Boškoviću, poznatijem i po nadimku Čičinko, iz Baške Vode je, ali živi u Stuttgartu. U kojem je bio već dan nakon utakmice protiv Turske.

“Nije istina da je Danijel uhićen, već drugo jutro krenuo je kući u Stuttgart”, rekli su kratko iz njegove obitelji, prenosi 24sata. Danijela su svladale emocije i malo se zanio, a sigurno je i alkohol malo podgrijao atmosferu. “Ma nije on imao nikakav plan da će uletjeti u teren, jednostavno su ga ponijele emocije“, kazao je Danijelov brat.

Christian Hartmann
Christian Hartmann

Tri sata prije utakmice ispijao je piće s društvom. Odjednom, pred njim su se stvorile kamere hrvatske televizije. “Već sam dva dana u Parizu, mrtav sam, ne znam gdje sam. Ali nema straha, pobijedit ćemo Tursku sto posto. Bit ćemo prvaci”, govorio je Danijel tri sata prije nego što je uletjeo Luki Modriću u zagrljaj.

“Vidio sam gdje se najviše pjevalo i bez razmišljanja smo snimatelj i ja uletjeli među hrvatske navijače. Odmah je bila pjesma, zalili su me pivom, a nisam mogao ni zamisliti da će taj kojeg smo snimili uletjeti u teren”, rekao je Boris Jelavić, novinar HTV-a.

>>> SVI PRIČAJU O OVOM HRVATSKOM NAVIJAČU: Svjetski mediji oduševljeni Modrićem, ovaj lik također (FOTO)

>>> NEVJEROJATNI DETALJI IZ ŽIVOTA UZEIRA SRNE: Četnici su mu ubili obitelj, a jedan detalj posebno je potresan…

>>> RUSKI HULIGANI OTKRILI BOLESNE PLANOVE: ‘Englezi su pijani, stari i debeli. Mi hoćemo Hrvate!’


Komentari