PROBLEMI SU TEK POČELI: Nećete vjerovati za što će sve UEFA kazniti Hrvatsku

PICMONKEY/FACEBOOK

Popis prekršaja koji se stavlja na teret Hrvatskoj iznenađujuće je dugačak.

Krovna europska nogometna organizacija pokreće disciplinski postupak protiv Hrvatske zbog nereda huligana na utakmici s Češkom. No, popis prekršaja koji se stavlja na teret Hrvatskoj iznenađujuće je dugačak. Naime, reprezentaciju će kazniti zbog nereda na tribinama, bacanja baklji i raznih predmeta na teren, zbog čega je utakmica bila prekinuta, no, kaznit će ih i zbog fašističkih pjesama i zastava sa fašističkim obilježjima.

Kako smo već pisali, uoči utakmice navijačima je jasno objašnjeno koja obilježja ne smiju unositi na stadion, a kako bi propisi bili jasniji podijeljeni su im i letci, a i na ulazu u stadion postavljeni su plakati sa svim zabranjemim simbolima. No, FARE je navodno prijavio kako je među navijačima viđena i zastava sa slovom “U” kao i keltski križevi koji su također zabranjeni.

UEFA će kaznu objaviti za dva dana, odnosno, u ponedjeljak 20. lipnja, a predviđa se kako će ona biti najstroža i najrigoroznija do sada. Posljednja kazne koji je Savez dobio bile su one zbog ustaških pokliča na utakmicama s Mađarskom i Izraelom, a kazna je sveukupno iznostila 300 tisuća franaka i dvije utakmice bez gledatelja.

>>> OVAKO NEŠTO JOŠ NISMO VIDJELI: Hrvate dočekao šokantan prizor na ulazu u stadion (FOTO)

>>> BIVŠI NAVIJAČ PROGOVORIO O DRUGOJ STRANI NAVIJANJA: ‘Reći ću vam istinu o divljanju na tribinama’

>>> NAJAVILI NEREDE ZA SLJEDEĆU UTAKMICU: Huligani objavili detaljan nacrt i poslali sablaznu poruku! (FOTO)


Komentari