NOVI PREOKRET U SLUČAJU BROZOVIĆ: Klub mu daje novi ugovor, ali odluka je vrlo proračunata

facebook

Nogomet je danas ipak prvenstveno biznis.

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije, Marcelo Brozović, igra u životnoj formi, no, njegov klub, Inter, nikako da ga prihvati i složi se s tim da je on trenutno jedan od najboljih igrača. Štoviše, Nerazzurri, se iz tjedna u tjedan prepituju bi li ga prodali ili ostavili u klubu.

Menadžer, Roberto Mancini, nakon svake blistave partije Brozovića tvrdi kako je njegov status u klubu siguran, a onda se nakon par dana počinju širiti glasine da ga prodaje jer mu treba novac za kupnju drugih igrača.

Kako je Brozović u posljednjoj utakmici protiv Juvea briljirao s dvama pogocima, u Interu su pak odlučili poduzeti mjere predostrožnosti i potpisati novi, bolji ugovor s Brozovićem. Kako prenose talijanski mediji ugovor je već u pripremi i Brozo bi ga trebao uskoro potpisati.

No, talijanski mediji pišu kako Inter ovo ne čini kako bi Brozovića nagradili ili kako bi mu poručili da je svojim igrama zaslužio novi ugovor i mjesto u ekipu već to čine kako bi na ljeto dobili više novca za njega.

Nagađa se kako bi mu novim ugovorom cijena porasla na 20 do 25 milijuna eura, a koliko je za sada poznato za njega se zanimaju isključivo klubovi s prepunim blagajnama tako da bi Inter mogao zaraditi gotovo tri puta više nego što su Brozovića platili. Proračunat potez, mora se priznati, ali nogomet je danas ipak prvenstveno biznis.

 


Komentari