NOVI OZLIJEĐENI MEĐU HRVATSKIM REPREZENTATIVCIMA! Nakon Pjace, Dalić ostaje i bez Brozovića

Foto: Screenshot/HNS

Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji za nekoliko dana kreće borba za Europsko prvenstvo 2020. No, loše vijesti stižu ponovno za Dalića jer se na popisu ozlijeđenih našao još jedan hrvatski reprezentativac.

Na utakmici između Intera i SPAL-a ozlijedio se Marcelo Brozović. Hrvatski veznjak osjetio je bol u mišiću desne noge, zatražio zamjenu i izašao u 42. minuti utakmice.

Još uvijek se čeka potvrda o prirodi ozljede, ali činjenica da je Brozović sam od trenera Spallettija zatražio zamjenu govori da bi i on vrlo vjerojatno mogao biti izvan konkurencije za nadolazeće dvoboje Hrvatske u kvalifikacijama za Euro.

Podsjetimo, izbornik Zlatko Dalić od ranije ima problema s ozlijeđenima u hrvatskom sastavu.

Šime Vrsaljko otpao je do kraja kvalifikacija, Marko Pjaca pretrpio je tešku ozljedu koljena i neće ga biti narednih šest mjeseci, dok su Ivan Perišić i Ante Rebić pod upitnikom za susrete protiv Azerbajdžana i Mađarske.

Naime, izbornik Zlatko Dalić kazao je da bi potonji dvojac trebao biti u redu uoči početka kvalifikacija.

“Perišić je obavio pregled magnetskom rezonancom, koji je pokazao edem na mišiću. Međutim, najava je da će igrati u četvrtak u uzvratu Europa lige s Eintrachtom. Ante Rebić krenut će s treninzima u utorak. Imao je problema s koljenom, osjetio je to na utakmici s Hoffenheimom, ali ide nabolje. Nadam se da će obojica biti dobro”, podvukao je Dalić.


Komentari