NOVI KLUB PREDSTAVIO KRANJČARA: Iznenadili ga brojni navijači, a on je iznenadio neobičnim brojem na dresu

Twitter/NY Cosmos

Službeno je predstavljen i dres, a zanimljivo je kako Kranjčar nije uzimao brojeve 21, 19 i 10 kao do sada već se odlučio za broj…

Nakon nekoliko mjeseci bez posla bivši reprezentativac Hrvatske, Niko Kranjčar, pronašao je novi klub i obavio službeno predstavljanje. Nakon što se Dinamo Kijev ove zime zahvalio Zagrepčaninu i uručio mu otkaz, 31-godišnji Kranjčar sve do prije tjedan dana živio je u neizvjesnosti, ali na koncu ga je ipak odlučio zadržati nekada slavni NY Cosmos. Kranjčar im se pridružio prošlog mjeseca kako bi s njima trenirao, ali do sada za njega nije bilo mjesta u klubu zbog previše stranaca, no, na koncu su se Cosmosi ipak odlučili zadržati nekada najvećeg talenta hrvatskog nogometa jer je jedan od stranaca dobio “zelenu kartu”.

 

Cosmosi su danas miljama daleko od slavnih dana kada su za njih nastupali Beckenbauer, Pele i naš Iko Buljan. Natječu se u NASL-u (druga američka liga) i doslovce žive od stare slave tako da je svakako velika vijest što im se pridružio jedan od velikana hrvatskog nogometa. Cosmosi su službeno predstavili Kranjčara u kafiću Scorpio u Astoriji koji je popularno mjesto u New Yorku na kojemu se okupljaju Hrvati. Na službenom predstavljanju pojavilo stotinjak Kranjčarovih obožavatelja, a on je kao pravi gospodin odradio druženje sa svima, dijelio je autograme i fotografirao se sa svima.

Službeno je predstavljen i dres, a zanimljivo je kako Kranjčar nije uzimao brojeve 21, 19 i 10 kao do sada već se odlučio za broj pet. Vjerojatno bi i uzeo neki od tri draga mu broja, ali svi su već zauzeti. Bilo kako bilo, lijepo je vidjeti kako se Niko napokon skrasio, pa makar to bilo i u blijedoj kopiji nekada velikog kluba.

>>> NAPOKON KRAJ AGONIJE: Niko Kranjčar pronašao novi klub! (FOTO)


Komentari