NIKO KRANJČAR PRONAŠAO NOVI KLUB: Nakon duge potrage odabrao neočekivanu destinaciju (FOTO)

Nakon višetjedne potrage za novim klubom Kranjčar je napokon počeo s treninzima.

Već se tjednima nekada velika nada hrvatskog nogometa, Niko Kranjčar, muči s pronalaskom novog kluba, spominjalo ga se u kontekstu prelaska u Rijeku, Dinamo, Hajduk, pa čak i bečki Rapid, no, nažalost nije se uspio dogovoriti niti sa jednim klubom, a neki su mu čak dali i grube odgovore kako im nije potreban. Imao je Kranjčar vjerojatno dobru namjeru odigrati još koju godinu u europskom nogometu, pa čak možda i zaigrati u elitnim europskim natjecanjima, no, od toga izgleda neće biti ništa.

Ako je vjerovati Twitteru, Kranjčar se izgleda pridružio momčadi New York Cosmosa koja Sjevernoameričku nogometnu ligu, ali za sada samo kako bi trenirao i održao formu. “Niko nam se pridružio kako bi održao kondiciju. To što je bez kluba smatrali smo odličnom priliku i pozvali ga da trenira s nama u predsezoni. Radujemo se što će igrač tako velike kvalitete trenirat s nama u narednih nekoliko tjedana”, kazao je sportski direktor kluba i trener Giovanni Savarese.

Oglasio se i Niko Kranjčar koji je poručio kako će mu treninzi s Cosmosima biti vrlo korisni. “Treniranje s New York Cosmosima koristit će mi da održim formu i možda zaigram koju natjecateljsku utakmicu u predsezoni. New York je fenomenalan grad i ovo mi je velika prilika za se usredotočim na nogomet i velika prilika da se upoznam ovaj grad”, kazao je Kranjčar.

To što odrađuje pripreme s njujorškim klubom ne znači nužno da će tamo i ostati, iako, ako je suditi po njegovim izjavama, ta opcije itekako moguća.

>>> NESRETAN KRAJ NIKE KRANJČARA: Bio je nogometna senzacija, a sad ga ne želi čak ni ovaj klub


Komentari