NIKO KRANJČAR NA KRAJU KARIJERE? Iznenadit ćete se kada vidite što planira raditi u budućnosti

Uskoro mu ističe ugovor s Cosmosima, nedavno se i teže ozlijedio, a službenih ponuda za njega još nema.

Svojevremeno najperspektivniji hrvatski nogometaš, Niko Kranjčar, posljednjih se dana i tjedana spominje kao novosezonsko pojačanje Glasgow Rangersa, no, kako se glasina rasplamsala, tako se brzo i ugasila.

Kranjčar je nekoliko mjeseci tražio novi klub, a onda se napokon skrasio u New York Cosmosima, odnosno, u NASL-u (druga sjevernoamerička liga). No, Kranjčar je potpisao ugovor na tri mjeseca koji mu uskoro istječe pa mu je tako karijera opet pod upitnikom.

Da stvar bude gora, Niko je nedavno ozlijedio bedreni mišić pa ga tako sigurno još neko vrijeme neće biti na terenu. Za Cosmose tako vjerojatno više neće igrati osim ako mu ne ponude novi ugovor, a interes Rangersa je i dalje prisutan, no, za sada ponuda nema.

Ipak, kako tvrdi Daily Record, Kranjčarov transfer u Rangerse pod upitnikom je zbog dva razloga. Prvi je taj što je menadžer glasgovske momčadi na godišnjem odmoru, a drugi je taj što Kranjčar trenutno uči za UEFA-inu trenersku B licenciju, pa mu transfer vjerojatno nije najvažniji. Hoće li se Kranjčar na koncu odlučiti za Rangerse, produžiti s Cosmosima ili pak objesiti kopačke o klin i posvetiti se trenerskom radu vidjet ćemo vrlo brzo.


Komentari