NIJEMCI RUTINSKI ODRADILI POSAO: Bez pravog napadača slomili jak otpor Ukrajinaca (VIDEO)

Facebook

Borbeni Ukrajincu pružili su Loweovim momcima pravu muku, pogotovo na početku utakmice.

Dugoočekivana utakmica aktualnog svjetskog prvaka završila je kao što se i predviđalo. Njemačka je slavila s 2:0 nad ne baš tako slabašnom i nemoćnom, odnosno inferiornom, Ukrajinom. Borbeni Ukrajincu pružili su Loweovim momcima pravu muku, pogotovo na početku utakmice, a odmah valja i napomenuti kako je Njemačka istrčala bez pravog napadača, odnosno, s lažnom devetkom.

Igrao se zapravo podjednako dobar nogomet, Ukrajinci su dobro krenuli i zaprijetili prvi preko Konopljanke, ali magični Neuer ipak brani. Već nakon 19. minuta igre Nijemci stižu do vodstva. Ubacio je Kroos, a loptu glavom u gol preusmjerava stoper Shkodran Mustafi. Pjatov je tu bio nemoćan.

https://www.youtube.com/watch?v=qAE0LhRERP0

Do kraja poluvremena momčadi su prijetile podjednako. Sjevao je Hačeridi, a onda kasnije krajem prvog dijela prijetio je Konopljanka, ali ne Boateng nevjerojatnom reakcijom sa same gol crte spasio svoju momčad od izjednačenja , a s druge strane Khedira je na muke stavljao Pjatova.

U nastavku Nijemci su odlučili rutinski odraditi posao bez puno rizika. Dosta se šutiralo izvana, to su činili uglavnom Draxler i Khedira, ali dobro je skidao Pjatov. Navala se nastavila do kraja utakmice, a na samom kraju stigao je i novi pogodak. Schweinsteiger je ušao kao taktička zamjena na samom kraju utakmice kako bi se ukralo nešto vremena, a svega minutu kasnije postiže i pogodak. Nakon neuspjele akcije Ukrajinaca istrčala se kontra u kojoj je Ozil fino povukao po lijevoj strani i nabacio u sredinu za Schweinija koji bez problema isprve puca i zabija.


Komentari