NIJE SE ČEKALO PREDUGO: Dinamo Brekalu ponudio ugovor, a odgovor je bio iznenađujuć!

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Zaoštrava se priča oko odlaska Josipa Brekala.

Nakon svih potresa koji su prodrmali Maksimirsku 128 ove sezone, slijedi još jedan jednako jak koji bi mogao zadati velik udarac već dobro izudaranom Dinamu. Priča o odlasku najvećeg talenta Josipa Brekala ili preciznije naklapanjima o nepotpisivanju ugovora s Dinamom, svakoga dana je sve konkretnija. Nije još ništa službeno, ali nagađanja idu ka tome da će Brekalo karijeru nastaviti u nekome inozemnom klubu. Red je poduži, traže ga u Premiershipu, Bundesligi, Le Championnatu, a za njega se otimaju samo najbolji klubovi.

No, Dinamo još uvijek ima jednog asa u rukavu, asa zvanog Zdravko Mamić. Iako čovjek više nije službeno u klubu, vjerojatno će kao savjetnik kluba naći kanale kojima će doprijeti do Brekalovih. Kako piše 24sata to se vjerojatno već dogodilo jer je Dinamo izgleda već pripremio plan za zadržavanje Brekala. Navodno su mu već ponudili najbolji juniorski ugovor u povijesti kluba, ali ako su tvrdnje točne, on ga je odbio. Da je Brekalo bliže odlasku nego ostanku, potvrdio je i trener Mamić koji je kazao da bi volio da Brekalo ostane, ali na koncu će o tome odlučivati njegova obitelj koje je za sada bliže odlasku u inozemstvo.

Na koncu će se sve svesti na sljedeće, Brekalo će na koncu ipak napustiti Dinamo ili će Zdravko Mamić posegnuti dublje u džep i osigurati ostanak mladog krilnog igrača.

 


Komentari