NIJE IM BAŠ BILO SVEJEDNO: Halilović i Ćaleta-Car užurbano pokupili stvari i šutke napustili kamp

Facebook

Halilović je izuzetno koristan igrač koji može igrati oba krila, a valja spomenuti kako Hrvatska na Euro ide samo s dva prava krilna igrača (Perišić i Pjaca), tako da je nejasno zašto je Čačić donio ovakvu odluku.

Kao što se i očekivalo Čačić je iznenadio svojim odabirom 23 igrača koje vodi na Europsko. Još je ranije bilo poznato otprilike 20-ak sigurnih putnika, a posljednih sati nagađalo se koga će Čačić prekrižiti. No, Čačić je odlučio kako na Europsko neće ići Livaković, Antolić, Ćaleta-Car i Alen Halilović.

Križanje ovog potonjeg iznenadilo je baš sve. Halilović je izuzetno koristan igrač koji može igrati oba krila, a valja spomenuti kako Hrvatska na Euro ide samo s dva prava krilna igrača (Perišić i Pjaca), tako da je pomalo nejasno zašto je Čačić donio ovakvu odluku.

“Ispred mladog ofenzivca Halilovića je sjajna karijera i smatram da je bolje da se odmori i pripremi za nove izazove“, tako je Čačić pojasnio eliminiranje Halilovića.

Mladi reprezentativac, kako prenosi Jutarnji, dosta teško primio ovu vijesti. Bio je vidno pogođen, nije želio komentirati situaciju, a čak nije htio ni prespavati noć. Brže bolje je pokupio svoje stvari, a isto je napravio i Ćaleta-Car kojemu također nije baš bilo svejedno što ga je Čačić otpisao.

S druge pak strane kapetan Dinama, Domagoj Antolić, dobro je primio otpisivanje i uz tješenje kolega ipak je uz osmjeh napustio kamp.

Popis igrača za Europsko

Kako smo već pisali, Čačić je u utorak 31. svibnja, donio odluku da na Europsko prvenstvo vodi sljedeća 23 igrača:

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka)

Braniči: Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Darijo Srna (Šahtar), Šime Vrsaljko (Sassuolo), Gordon Schildenfeld (Dinamo Zagreb), Vedran Ćorluka (Lokomotiv Moskva), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Ivan Strinić (Napoli)

Vezni igrači: Mateo Kovačić (Real Madrid), Luka Modrić (Real Madrid), Marcelo Brozović (Inter), Ivan Rakitić (Barcelona), Milan Badelj (Fiorentina), Marko Rog (Dinamo Zagreb), Ante Ćorić (Dinamo Zagreb), Ivan Perišić (Inter)

Napadači: Marko Pjaca (Dinamo Zagreb), Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Duje Čop (Malaga), Andrej Kramarić (Hoffenheim)

>>> ČAČIĆ OBJAVIO KONAČNI POPIS I PORUČIO HALILOVIĆU: ‘Najbolje je da se odmori i pripremi za nove izazove’


Komentari