NETKO SE IGRA S LOVRENOVIM DRUŠTVENIM MREŽAMA? Stoper demantirao ruganje izborniku Čačiću

Picmonkey

Oglasio se nakon što je na Instgramu objavljena fotomontaža njega i Čačića.

Branič Liverpoola i nekadašnji član hrvatske nogometne reprezentacije, Dejan Lovren, oglasio na svojem službenom Facebook profilu i demantirao napise o ruganju izborniku Anti Čačiću. Tvrdi kako sa spornom fotomontažom njega i Čačića, objavljenom na Instagramu, nema ništa te kako je jedini profil koji on vodi onaj na Facebooku.

“S obzirom da su se u javnosti pojavile lažne objave prenesene s društvenih mreža, želim istaknuti da je jedini moj aktivan profil na društvenim mrežama ovaj na Facebooku. Svi ostali profili na društvenim mrežama s mojim imenom su lažni”, stoji u Lovrenovoj objavi na Facebooku.

lovren

Sve je počelo nakon Mađarske

Čačić je Lovrena izbacio iz reprezentacije nakon što ga je na prijateljskoj utakmici s Mađarskom u ožujku, poslao na zagrijavanja, a potom odlučio kako ga ipak neće uvoditi u igru. Lovren je potom demonstrativno reagirao i sjeo na klupu, a sve je eskaliralo nakon utakmice kada je Dejan tražio zagarantiran nastup u prvoj momčadi na Europskom.

Čačić je nakon svega zaključio kako Lovrenu za sada nije mjesto u reprezentaciji, ali kako je i sam rekao, ostavio otvorena vrata u slučaju da se Lovren pospe pepelom.

>>> NEĆE TAKO SKORO U REPREZENTACIJU: Pogledajte kako se Lovren narugao Čačiću (FOTO)


Komentari