NEĆETE VJEROVATI TKO je opet pokucao na vrata Dinama

Facebook

Otkrivamo samo kako nije riječ o pritvorenom Zdravku Mamiću već o nekome od koga se u Plavom taboru vjerojatno svi ježe.

Sve je teklo u najboljem redu, pripreme za derbi s Hajdukom su u tijeku, a jučer se odradio i prvi trening. Dečki su trenirali pod paskom pomoćnika Igora Cvitanovića i Damira Krznara, a Mamić na slobodi nije prisustvovao jer je provodio analize za utakmicu. Treningu se priključio i Soudani koji je doputovao iz Alžira, a kako sada stvari stoje i na pola ozlijeđeni vratar Eduardo mogao bi se oporaviti do subote, prenosi 24sata.

Trening je prošao gotovi idilično sve dok se igrači nisu uputili na tuširanje, a kad tamo šok. “Sačekušu” su im priredili ljudi iz antidopinške agencije i prozvali nekoliko Modrih koji su tada vjerojatno bili blijedi više nego modri. Otkako je Arijan Ademi pao na dopinškom testu i dobio najgoru kaznu u povijesti od četiri godine suspenzija, doping je vjerojatno najomraženija riječ u Dinamu. Iako ove kontrole znaju često pokucati na vrata klubova, u Dinamu je to malo češći slučaj otkako je Ademi pao, a kontrola se provodila do sada nad desetoricom igrača. Napomenuti treba kako je od Ademijevog pada prošlo svega 2 mjeseca, a dopinška kontrola već po tko zna koji put svraća u Maksimirsku 128.


Komentari