NEĆE TAKO SKORO U REPREZENTACIJU: Pogledajte kako se Lovren narugao Čačiću (FOTO)

Picmonkey

Lovren je očito bio malo ljutit nakon što je vidio Čačićev ili Mamićev popis (kako god vi to vidite) za Europsko pa je odlučio narugati mu se preko svojeg Instagram profila.

Nema dvojbe kako je Dejan Lovren, barem u drugom dijelu sezone pod Kloppovom palicom, napokon proigrao i igra u životnoj formi. Premda njemački strateg na klupi Liverpoola u Lovrenu vidi stup obrane, isto mišljenje ne dijeli i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Ante Čačić. Podsjetimo, Čačić je Lovrena izbacio iz reprezentacije nakon što ga je na prijateljskoj utakmici s Mađarskom u ožujku, poslao na zagrijavanja, a potom odlučio kako ga ipak neće uvoditi u igru. Lovren je potom demonstrativno reagirao i sjeo na klupu, a sve je eskaliralo nakon utakmice kada je Dejan tražio zagarantiran nastup u prvoj momčadi na Europskom.

Čačić je nakon svega zaključio kako Lovrenu za sada nije mjesto u reprezentaciji, ali kako je i sam rekao, ostavio otvorena vrata u slučaju da se Lovren pospe pepelom. To se kako vidimo nije dogodilo, a teško je da će se i nakon ovoga dogoditi.

Naime, Lovren je očito bio malo ljutit nakon što je vidio Čačićev ili Mamićev popis (kako god vi to vidite) za Europsko pa je odlučio narugati mu se preko svojeg Instagram profila.

lovren

Kako možemo vidjeti Lovren je ukomponirao svoj video “preporoda u Liverpoolu” s Čačićevim iznenađenim pogledom i svemu pridodao dva “smajlića”. Je li ovo ruganje ili provokacija zapravo je svejedno, ali u svakom slučaju će Lovren puno više nedostajati izborniku nego izbornik Lovrenu. I jedna stara za kraj – pametniji popušta!

>>> ČAČIĆ OBJAVIO POPIS PUN IZNENAĐENJA: Na listi se našlo čak šest Dinamovaca!


Komentari