NE ZNATE GDJE ĆETE GLEDATI SLJEDEĆU TEKMU? Ove fotke natjerat će vas da dođete na Trg (FOTO)

FOTO: Hrvoje Topić

Uzavrela atmosfera, veliko platno, navijanje i navijačke pjesme, pivo i najvažnije zajedništvo, učinile su Trg bana Jelačića najpoželjnijim mjestom za gledanje utakmice u Zagrebu.

Mnogi su navijači uoči prvenstva gajili sumnje u uspjeh hrvatske reprezentacije. Slabija izdanja protiv Izraela, Mađarske i Moldavije unijela su nemir među mnogobrojnu hrvatsku nogometnu publiku, no, otvaranje Europskog prvenstva protiv Turske zasigurno je promijenilo mišljenje većini navijača. Kako smo imali prilike vidjeti na ulicama Pariza našlo se tisuće hrvatskih navijača, ali nažalost nisu svi imali mogućnost repku gledati s Parka prinčeva, odnosno, uživo.

Tako su brojni navijači, naoružani svim “kockastim” rekvizitima, odlučili utakmicu pogledati na glavnome zagrebačkom trgu. I kako možete vidjeti, nisu požalili.

FOTO: Hrvoje Topić
FOTO: Hrvoje Topić

Uzavrela atmosfera, veliko platno, navijanje i navijačke pjesme, pivo i najvažnije zajedništvo, učinile su Trg bana Jelačića najpoželjnijim mjestom za gledanje utakmice u Zagrebu. Iako većina navijača koja nije otputovala u Francusku, voli utakmicu pogledati u miru svoje kuće ili pak u lokalnom kafiću sa standardnom postavom vrsnih nogometnih znalaca, dio ekipe koja želi iskusiti pravu navijačku atmosferu uputila se na Trg.

Foto: Hrvoje Topić
Foto: Hrvoje Topić

Stoga, ako se još dvoumite ili pak želite malo razbiti rutinu gledanja utakmice kod kuće ili u kafiću, povedite svoju ekipu na Trg i pokažite svima kako se navija.

>>> HRVATSKI NAVIJAČI OKUPIRALI PARIZ! NEVIĐENI SPEKTAKL: Evo što se događa na pariškim ulicama! (VIDEO)

>>> KREĆE PRAVA EUFORIJA! BODRITE ‘VATRENE’ NA OVIM MJESTIMA: Evo što je Zagreb pripremio vjernim navijačima!

>>> HRVATSKI NAVIJAČI SU OGLEDALO HULIGANIZMA? Pogledajte dobro ovu sliku pa se onda ponovo zapitajte (FOTO)


Komentari