‘NE MOŽE NAS NITKO ZAUSTAVITI’: Pogledajte što su dinamovci napravili svom treneru nakon utakmice

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nogometaši Dinama burno su proslavili pobjedu protiv Spartaka koja je ‘Modrima’ osigurala europsko proljeće, prvi put nakon 1970. godine.

Dok su navijači na tribinama pjevali “Serbus dragi Zagreb moj, kaj se skrivaš v megli toj, kak da bi se nekaj sramil, ti se nemaš sramit kaj. I sad sem tu i pak sem tvoj, serbus dragi Zagreb moj,” iz svačionice se orilo “Volim te Dinamo”.

Pjevalo se i plesalo u svlačionici hrvatskog prvaka kao da je osvojena Liga prvaka. Kao da su sve emocije nakon 49 godina ‘mraka’ izašle van.

“Uspjeli smo, ispisali smo povijest. “Ne mogu opisati koliko mi ovo sve znači,” kazao je Arijan Ademi. Kapetan ‘modrih’ bio je posebno emotivan, posebice nakon svega što je prošao posljednjih godina.

“Vjerovali smo da možemo, sve smo konce držali u svojim rukama,” kazao je Ademi dodavši: “Sada u zadnje dvije utakmice idemo potvrditi prvo mjesto.”

Posebno se zahvalio navijačima.

“Svaka čast navijačima, velika im hvala,” poručio je.

Amer Gojak je načeo mrežu slovačkog prvaka. I to udarcem petom.

“Uz ovakve navijače idemo do kraja, nitko nas ne može zaustaviti,” kazao je pa prokomentirao pogodak koji je postigao. “Ni sam ne znam kako sam to izveo. Lopta je išla prema meni i morao sam brzo reagirati,” kazao je Gojak poručivši kako ova momčad može daleko dogurati.

Među strijelce se upisao i Mislav Oršić.

“Dobro ćemo proslaviti ovaj uspjeh. Nije moglo bolje, ovo je vrhunac moje karijere.”

Dominik Livaković je kazao kako je momčad ušla u utakmicu malo lošije, ali sve se na koncu dobro završilo.

“Sretan sam što sam dio ove generacije. Atmosfera je bila fenomenalna. Sada moramo odigrati muški u iduće dvije utakmice i čekati ždrijeb i što nam donese,” poručio je vratar ‘Modrih’.

Piše Bruno Herljević

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL


Komentari