Navijači Liverpoola koji stalno kritiziraju Dejana Lovrena iznenadili posljednjom akcijom

Foto: Instagram

Iako su protekli dani bili vrlo teški za hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena, navijači Liverpoola odlučili su učiniti nešto lijepo za stopera “redsa” kako bi mu podigli samopouzdanje, objavili su u srijedu britanski mediji. 

Lovren je bio meta žestokih kritika nakon što je Liverpool 22. listopada u Premier ligi poražen od Tottenhama sa 1-4. Hrvatskog braniča krivilo se za prva dva gola Spursa. No, tu nije bio kraj hajci na Lovrena preko društvenih mreža, jer je stoper Liverpoola putem Instagrama dobio poruku u kojoj se prijeti smrću njegovoj obitelji.

Liverpoolovi navijači ponose se svojim zajedništvom, što govori njihov i klupski moto “You’ll Never Walk Alone”, pa je dio navijača pokrenuo inicijativu da Lovren bude u konkurenciji za klupsku nagradu za igrača mjeseca listopada.

Vrlo brzo Lovren je skupio 9 posto glasova navijača Liverpoola, po čemu je trenutno na trećem mjestu. Iako vjerojatno neće prestići napadača Mohameda Salaha, koji vodi sa 55 posto glasova, bila je ovo lijepa gesta navijača “redsa” kako bi se podiglo samopouzdanje Lovrena, kojemu je bilo doista teško proteklih deset dana.


Komentari