NAVIJAČI DOBILI POJAČANJE: Huligani pazite se, stiže dvadesetak specijalaca iz Domovinskog rata!

Priča o novim neredima na utakmici sa Španjolskom sve je glasnija, ali pojavila se informacija kako navijači dobivaju znatno jače pojačanje.

Huliganski neredi i bakljada na utakmici Hrvatske i Češke odjeknuli su baš kao i onaj topovski udar, koji je ozlijedio vatrogasca i zamalo hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića, snažno i zastrašujuće. Otkako je završila utakmica traje hajka na huligane od kojih je većina još uvijek vjerojatno u Francuskoj i kako se sve više priča, spremaju nove nerede. No, pojavila se jedna poprilično zanimljiva informacija.

Naime, ako je vjerovati pisanju Dalmatinskog portala, u Bordeaux se uputilo dvadesetak, a možda i više, ratnih veterana Domovinskog rata, a svi su uglavnom iz specijalnih postrojba. Oni su se uputili u Francusku kako bi zaustavili moguće nerede, odnosno, da spriječe huligane u prouzročavanju istih.

Portal tvrdi kako je informacija pristigla iz nekoliko izvora, a da se samo razlikuje broj bivših specijalaca koju su se zaputili u Bordeaux. Neki tvrde kako ih ide puno više od dvadeset, a uglavnom su to navijači Hajduka i Dinama. No, njihov motiv odlaska u Bordeaux nije zaštita Zdravka Mamića i HNS-a, već protiv onih koji su izazivali veliku sramotu na utakmic s Češkom i time izvršili svojevrsni napad na Hrvatsku. Smatraju i kako borba s čelnicima HNS-a, ne smije ugrožavati reprezentaciju. 

Bilo kako bilo, navijači će očito na stadionu Matmut Atlantique u utorak u 21 sat imati pojačanje, odnosno, možda će sama pojava bivših specijalaca utjerati strah u kosti huliganima, kojih nadamo se neće ni biti na utakmici.

>>> KATASTROFA NA POMOLU: Huligani poslali novu stravičnu poruku HNS-u, slijede neredi?! (FOTO)

>>> NAJAVILI NEREDE ZA SLJEDEĆU UTAKMICU: Huligani objavili detaljan nacrt i poslali sablaznu poruku! (FOTO)

>>> JAVILI SE AUTORI SRAMOTNOG TRANSPARENTA: ‘Želimo im poraze jer igrači u plavim kvadratićima igraju za…’


Komentari