Našao je način: Zoran Mamić otkrio KAKO ĆE KOMUNICIRATI S BRATOM! (FOTO)

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

“Službeno još nemamo rješenje pa mi je nezgodno nešto komentirati, ali očito vi iz medija znate bolje. Iskreno, meni se čini suluda zabrana kontakta između njega i mene, njega i sina”, komentirao je Mamić.

Modri se sutra u posljednjem kolu Lige prvaka ujedno i opraštaju od najelitnijeg natjecanja. Posljednji ovogodišnji protivnik jest Bayern Munchen, a nakon katastrofalnog prvog izdanja u Munchenu (5:0), Bavarci stižu na Maksimir. Trener Modrih Zoran Mamić i veznjak Marko Rog smatraju kako se Dinamo ima pravo nadati. 

“Čeka nas zadnja utakmica u europskoj sezoni protiv najboljeg mogućeg protivnika. Privilegija je biti u ovom natjecanju, igrati protiv ovakve momčadi i dat ćemo sve od sebe biti što bolji, a na kraju ćemo vidjeti rezultat. Svjesni smo njihove kvalitete, kako se poigravaju s protivnicima i moramo biti “debelo” iznad svojih mogućnosti za povoljan rezultat”, kazao je Mamić, a slično razmišljanje kao i on dijeli i Rog.

“Igramo s jednom od najboljih svjetskih momčadi i jedva čekamo utakmicu. Oni u svakoj utakmici idu na pobjedu, tako će biti i sutra, a mi vjerujemo da im se možemo suprotstaviti”, priča Rog koji pršti od samopozudanja nakon dobivena derbija s Hajdukom. “Sigurno da nas je napunila samopouzdanjem, ponovno smo prvi i jako je lijepo tako u zadnji trenutak dobiti utakmicu; posebno derbi protiv Hajduka”, kazao je Rog.

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Bayern je u Bundesligi u prošlom kolu pretrpio težak poraz, a Mamić ipak ne smatra kako će to poljuljati njihovu formu. “Ne mislim da će to previše utjecati na njihovu izvedbu. Imaju dosta problema s ozljedama i suspenzijom, ali svi igrači koji su tamo mogu jednako dobro igrati. Bit će teško jer njihov 25-ti igrač u momčadi je top igrač i spada među najbolje na svijetu”, komentirao je Mamić.

Prva utakmica završila je najblaže rečeno katastrofalno po Dinamo, ali Mamić je nešto i naučio iz toga. “Što smo naučili iz te utakmice? Da ne smijemo griješiti jer smo im poklonili prva tri gola, iako su oni stvarali šanse i mogli su nešto drugo zabiti. Jednostavno mora biti brži i bolji u svakom segmentu. Želimo dati sve od sebe, pokušati dati više od maksimuma, a hoće li to biti dosta za iznenađenje”, vidjet ćemo nakon tekme.

Ćorić ipak u prvih 11?

Iako se Ćorić u posljednje vrijeme više spominje u kontekstu transfera nego onom igračkom, Mamić je dao naslutiti kao bi Ante mogao i zaigrati sutra. “Bio je jako dobar protiv Hajduka i jedan je od najzaslužnijih za našu pobjedu. Radi jako dobro, tako se i ponaša i vidjet ćemo”, rekao je trener pa nastavio o Marku Pjaci, “On nije u optimalnoj formi kakvu mi, ali i on sam očekuje. Rekao sam već puno puta, normalne su oscilacije kod mladih igrača i vjerujemo da će brzo biti onaj stari Marko Pjaca koji je prevaga u europskim i domaćim utakmicama”, završio je.

“Očito ćemo morati razgovarati preko novina”

Zdravko Mamić će uskoro opet na slobodu, naravno, ako plati jamčevinu (a vjerojatno hoće), ali sud mu je izrekao zabranu komuniciranja s gotovo svima iz Dinama i obnašanja ikakvih dužnosti u klubu. Tom prilikom Zoran Mamić se kratko dotakao i zabrane komuniciranja s bratom, koja je na snazi zbog istrage, a za koju je on pronašao svojevrsno riješenje.

“Službeno još nemamo rješenje pa mi je nezgodno nešto komentirati, ali očito vi iz medija znate bolje. Iskreno, meni se čini suluda zabrana kontakta između njega i mene, njega i sina… Očito ću morati davati više intervjua pa će onda on meni odgovarati preko novina i tako ćemo se razgovarati”, kaže trener Dinama i nastavlja: “Klub funkcionira besprijekorno, naravno da nije isto s njim ili bez njega, ali nije problem što neko vrijeme neće moći vidjeti neke ljude. Što se tiče jamčevine, imamo spremne i gotovinu i nekretnine, a Zdravko će donijeti konačnu odluku”, zaključio je Mamić.

>>> MAMIĆ IZLAZI IZ REMETINCA, ali neće smjeti obavljati dosadašnje funkcije


Komentari