HRVATSKI TERRY BUTCHER: Nećete vjerovati što je Ćorluka rekao liječniku dok mu je krv curila niz lice

Picmonkey

Ćorluka je reagirao poput legendarnog engleskog reprezentativaca, Terryja Butchera, koji nije htio napustiti teren iako mu je cijeli dres bio natopljen krvlju.

I dok se, eto primjerice, Cristano Ronaldo ili još gore Pepe, natječu tko će bolje simulirati prekršaj i natjerati suca na dijeljenje kartona protivničkim igračima tako što se koprcaju na travnjacima poput ribe na suhom, Vedran Ćorluka pokazao je svijetu kako se igra sa srcem. Nakon što je primio stravičan udarac u glavu dok je skakao na loptu zajedno s Turčinom, Ćorluki je potekla krv niz lice, a tijekom utakmice rana mu se stalno otvarala pa je tako čak četiri puta morao izlaziti na previjanje.

No, valja naglasiti herojski potez Vedrana. Kako se od početka vidjelo da on i Vida djeluju poput debela pancirna prsluka koji odbija gotovo sve što se nađe na putu, Ćorluka je bio svjestan da bi njegov izlazak vjerojatno poremetio mirnoću u zadnjoj liniji, pa je tako odlučio stisnuti zube i nastaviti utakmicu. Nešto kao legendarni engleski reprezentativac, Terry Butcher, koji nije htio napustiti teren iako mu je cijeli dres bio natopljen krvlju. Nažalost bio bi i Ćorlukin da ga liječnici nisu svako malo krpali.

Picmonkey
Picmonkey

Nije mu smetalo, samo je slabije čuo

Ipak, Ćorluka se nakon utakmice nije prenemagao kao što to čine već spomenuti nogometaši s početka članka, već je onako “kulerski” komentirao svoj, za današnje prilike, herojski podvig.

“Nije mi ta rana previše smetala, najviše mi je smetalo kad su mi zavili i uši pa sam malo slabije čuo. Inače, bilo je dobro”, kazao je skromno Ćorluka, no, prava istina ipak je malo “krvavija”. Kako je kazao doktor Nemec, Ćorluka je na poluvremenu dobio tri šava na glavi, ali oni su mu pucali tijekom utakmice kada bi igrao glavom, a rana se svaki puta iznova otvarala.

“Rana se otvorila nakon udaraca lopte glavom, a zavoj je popustio, pa smo morali još nekoliko puta intervenirati. Posjekotina je na vrhu glave, ali sve će biti u redu,” kazao je Nemec i napomenuo kako će biti spreman za sljedeću utakmicu, prenosi SN.


Komentari