NAPOKON KRAJ AGONIJE: Niko Kranjčar pronašao novi klub! (FOTO)

Kranjčar je u siječnju raskinuo ugovor s kijevskim Dinamom u koji je došao 2012. godine, ali se nikad nije uspio nametnuti.

Niko Kranjčar potpisao je ugovor s američkim New York Cosmosom, klubom u kojem je nekoć igrao i legendarni Pele. Podsjetimo, Niko se početkom veljače iznenada pojavio na treningu slavnog kluba, koji je prije 6 godina revitaliziran te se natječe u NASL-u, drugom razredu sjevernoameričkog nogometa.

No, ugovor s klubom bio je prolongiran jer je klub već imao maksimalno dopuštenih 7 stranaca koji mogu igrati u momčadi. Direktor kluba Erik Stover tada je izjavio kako će to pitanje “riješiti u sljedećih nekoliko dana, na ovaj ili onaj način”, a sada nam je naš izvor iz SAD-a potvrdio da su sve prepreke maknute te je Niko postao članom pravnog nasljednika nekadašnjeg Peleova kluba.

Kranjčar je u siječnju raskinuo ugovor s kijevskim Dinamom u koji je došao 2012. godine, ali se nikad nije uspio nametnuti. Zbog toga je dvije sezone proveo na posudbi u londonskom QPR-u, a nakon što se prošlo ljeto vratio u Kijev, uspio je odigrati samo devet minuta u ukrajinskom kupu.

>>> OČAJNI KRANJČAR IPAK NAŠAO KLUB: Igrat će u drugoligašu, ali samo ako se ispuni ovaj uvjet (FOTO)


Komentari