NAPOKON JE GOTOVO: Ivo Pinto karijeru nastavlja u Premiershipu!

Pinto je u Zagrebu proveo dvije i pol godine i pamtit će ga se po dobrim igrama. U tom periodu osvojio je dva prvenstva upisao 111 nastupa, a igrao je Ligu prvaka i Euro ligu.

Prijelazni rok službeno nije ni počeo, a već je pao i prvi dogovor. Kako doznaje goal.com, Dinamo je dogovorio transfer beka Ive Pinte, ni manje ni više nego u Premier ligu, točnije u Norwich. U ponedjeljak je potpisana cjelokupna dokumentacija, a branič bi ovih dana trebao riješiti liječnički pregled i potpisati za novi klub.

Čini se kako je ponuda od tri milijuna eura, koja bi s vremenom mogla narasti na četiri, ipak bila dovoljna da Dinamo pristane na dogovor s Norwichom, iako se slična cifra spominjala i kod Anderlechta. Pinta sada čeka, umjesto borbe za naslov prvaka, borba za ostanak u ligi, a trebat će se i ekspresno uklopiti u momčad kojoj je očajnički potrebna kvalitetnija obrana.

Pinto je u Zagrebu proveo dvije i pol godine i pamtit će ga se po dobrim igrama. U tom periodu osvojio je dva prvenstva, upisao 111 nastupa, a igrao je Ligu prvaka i Euro ligu.

Odlaskom Pinta Dinamo je spao na samo jednog desnog beka i to onog promašenog, Matela. No, kako Dinamo više ne igra elitna natjecanja, Matel će vjerojatno poslužiti kao zakrpa za desni bek dok se na ljeto ne vrati netko iz Lokomotive ili se ne kupi neki novi stranac.

>>> U DINAMU TRLJAJU RUKE: Stiže novih pet milijuna eura od davno odbjeglog igrača!

>>> TALIJANI KUCAJU NA VRATA: Nakon Intera, zvijezdu Dinama lovi petnaesta momčad Serie A

>>> Povijest se ponavlja: MAMIĆA BI ZBOG OVOG MOGAO LUPITI INFARKT!


Komentari