Nakon Šimunovića, CELTIC PIKIRA JOŠ JEDNOG HRVATSKOG STOPERA

Facebook

Njegova trenutna vrijednost prema Transfermarktu je 2 milijuna eura, a kako su mu tek 24 godine, može se očekivati kako bi mu cijena mogla još i porasti.

Nakon što je krajem prijelaznog roka istovario 7 milijuna eura za nedokazanog stopera Dinama, Jozu Šimunovića, škotski prvak Celtic okreće se novoj, provjerenijoj akviziciji. Škoti su novog igrača potražili ponovno u Hrvatskoj, ali nisu ponovili grešku i istog tražili na Maksimiru, već u Rijeci.

Celtic se, kako piše Novi List, zainteresirao za mladog braniča Marka Leškovića. Posljednje vrijeme plijeni pažnju dobrom igrom u klubu i odnedavno reprezentaciji. Procjenjuje se kako bi Rijeka za njega tražila oko 5 milijuna eura. Njegova trenutna vrijednost prema Transfermarktu je 2 milijuna eura, a kako su mu tek 24 godine, može se očekivati kako bi mu cijena mogla još i porasti.

Dodatno ulje na vatru dodali su Braga i Lazio koji su također pokazali interes za akvizicijom perspektivnog braniča. Nema dvojbe kako se Leškovićevo vrijeme u HNL-u bliži kraju, a pitanje je samo tko će ponuditi više.


Komentari

loading...