NAKON NAPADA NA OBITELJ RAKITIĆ: Fanovi poslali nevjerojatnu poruku, evo što im je Ivan odgovorio (FOTO)

FACEBOOK

Svi su oštro osudili napad na obitelj Rakitić, ali jedna poruka navijača zapravo pogađa ravno u srž cijelog ovog problema…

Nepoznati napadač ili više njih, što za sada još nije u potpunosti utvrđeno, u petak poslijepodne kamenovali su turističku vilu na otoku Ugljanu u kojoj je boravio Ivan Rakitić sa svojom suprugom i dvoje male djece. Na objektu su razbijena stakla, a nakon sramotnog napada Rakitić je s obitelji brzo gliserom pobjegao s otoka.

U trenutku kamenovanja Rakitić je sa svojom obitelji bio u kući, a mještani su, kako prenosi Dnevnik.hr, kazali kako je čak bilo govora o provali u kuću, no, napadači su se nakon kamenovanja brzo razbježali.

Navijači rekli bolnu istinu

Nakon napada Rakitićev profil na Instagramu obasuli su obožavatelji porukama podrške i gomilom isprika. Svi su oštro osudili napad na obitelj Rakitić, ali jedna poruka zapravo pogađa ravno u srž cijelog ovog problema. “E moj Ivane… ne znam šta reć.. drž se Španjolske, tamo su očito normalni ljudi“, poručila mu je jedna obožavateljica i zapravo time izrekla bolnu istinu, a to je da zbog sve češćih huliganskih napada, čak niti oni, sportski heroji nacije, više nisu sigurni u vlasitioj zemlji.

“Zna Ivan da su ti ista sorta zbog koje je on i mnogi drugi morao napustiti Hrvatsku i isti ti zbog kojih je život ovdje svakim danom sve nepodnošljiviji. Drži se, Ivane”.

“Ovo je stvarno strasno. Tako mi je žao”.

Katastrofa… Što se događa s ovom Hrvatskom”.

“Najjadniji huligani, napadnu vilu u kojoj ste ti i tvoja žena s dvoje male djece. Uistinu nam je žao”, ovo su samo neke od poruka podrške upućenih Rakitiću.

#holidays❤️????#familitime????‍????‍????‍????

Fotografiju objavljuje Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Rakitić poslao poruku navijačima

Oglasio se i Rakitić nakon napada, a iako nije bio previše raspoložen za razgovore, poslao je kratku poruku. “Sad je sve dobro”, kazao je Rakitić sinoć oko ponoći, prenosi 24.sata.  Jedino čemu se možemo nadati jest to da će Ivan imati razumijevanja i na koncu da će policija brzo pohvatati napadače.

>>> SRAMOTA SVJETSKIH RAZMJERA: Huligani kamenovali kuću Ivana Rakitića, morao bježati s obitelji!


Komentari