Nakon Juventusa, VRSALJKA želi ŠPANJOLSKI DIV? (VIDEO)

Facebook

Kako tvrdi Mundo Deportivo, Vrsaljka već neko vrijeme prate skauti aktualnog prvaka Europe.

Barceloni na zimu istječe zabrana dovođenja igrača, a oni se već na veliko pripremaju na aktivan prijelazni rok. Prvi cilj im je ojačati obranu koja je ove sezone u kritičnu stanju. Kako sada stvari stoje u potrazi su za bekovima i stoperom. Prvo riješenje vide u Marquinhosu iz PSG koji je nezadovoljan minutažom koju mu pruža Blanc. Ove sezone odigrao je svega šest utakmica, od toga tek četiri svih 90′. Brazičeva karijera koja je tek na početku stagnira otkako je došao u Pariz, a kako mu je tek 21 godina još stigne tražiti kruh drugdje. Barcelona se već u nekoliko navrata raspitivala kod Blanca za Marquinhosa, ali do sada je ovaj odbijao ponude i tražio vrtoglave sume novca. Sada kada je Brazilcu dozlogrdilo neigranje, za očekivati je kako će na zimu otići.

Drugo pojačanje u obrani Barcelone, za sada plan B ako propadne transfer Marquinhosa, trebao bi biti Šime Vrsaljko. Kako piše MundoVrsaljka već neko vrijeme prate skauti Barcelone i iznimno ih je zaintrigiralo što Šime može igrati desnog beka, čak i malo povučenije desno krilo, ali i to što može igrati isto tako s lijeve strane. Vrsaljku bi ovo bio ogroman korak u karijeri, dođe li do transfera u katalonski klub. No, već sam interes tako velikog kluba, a ranije, Juventusa i Napolija, mogla bi biti ogromna reklama 23-godišnjem reprezentativcu. U slučaju da mu propadne transfer u Barcu, lako ga može akvizirati neki drugi europski velikan jer vlada ogroman deficit kvalitetnih desnih bekova, a kako sada stvari stoje Vrsaljko spada među one bolje.

Ove sezone igrao je šest od sedam utakmica za svoj Sassuolo koji se nalazi na osmom mjestu Serie A, a polako počinje i istiskivati Darija Srnu s pozicije desnog beka u reprezentaciji.


Komentari

loading...
-->