NAJPRLJAVIJI IGRAČ današnjice (VIDEO)

Facebook

On je Brazilac sa Španjolskom putovnicom, ima 26. godina i više od svega voli provocirati protivnike.

Još ne znate o kome je riječ? Svijet ga je upoznao tek nedavno u sezoni 12/13 kada je počeo s dobrim igrama u Atletico Madridu, Cholo ga je vinuo u nebesa, eksplodirao je sljedeće sezone strpavši 36 golova u 51 nastupu. Doveo ga je Chelsea, mislilo se da je “One season wonder”, on ne zabija često, ne zabija ni rijetko, ali zato obožava provocirati i udarati protivnike. Njegovo ime je Diego Costa.

Protivnike vjerojatno zaboli glava unaprijed kada vide koga moraju čuvati, na listi za “odstrijel” Diega Coste nalazi se pozamašan broj vrhunskih braniča. Posljednji koji je iskusio sve čari prljave igre je Koscielny u subotnjoj utakmici. Costa naime ima svoj “potpis”. Leđima počne gurkati protivnika i onda u trenutku kada lopta poleti prema njemu, Costa počne lamatati rukama po licu obrambenog igrača ili se posluži glavom. Vjerovali ili ne to mu je previše puta prolazilo kod sudaca pa se izvlačio samo sa žutim kartonom, a neki puta čak nije suđen ni prekršaj.

https://www.youtube.com/watch?v=AdKJIoR6QO0

Slično je ponovio i protiv Sissoka, samo je koristio glavu.

Ako ste mislili da je s tom “forom” počeo u Engleskoj, bili ste u krivu, slično je maltretirao igrače i u Španjolskoj.

Uz krasan pečat koji ostavlja na braničima, poznat je i po nevjerojatno bahatom i prgavom ponašanju. Ali ne u onom dobrom smislu kao što je to nekada radio Gatusso, nego samo kako bi isprovocirao i naudio protivniku. Mnogi igrači iskusili su pravu noćnu moru igrajući s Costom. Start na njega gotovo uvijek dobije nastavak koji završi naguravanjem, unošenjem u lice, držanjem za vrat ili udaranjem.

https://www.youtube.com/watch?t=12&v=vOTkf7jblYQ

Rivalstvo Chelseaja s Liverpoolom leglo mu je, što se kaže, “ko budali šamar” jer ga u nasilnoj igri podržavaju i navijači i menadžer. Kao, trudi se dečko, a Škrtel vjerojatno doma ima njegovu sliku koji gađa pikado strelicama.

Costa se nakon zadnjeg incidenta opet našao pred FA komisijom koja će odlučivati o sankcijama zbog udaranja Koscielnog. To vjerojatno neće smiriti Španjolskog reprezentativca pa bi braniči za ubuduće trebali primijeniti taktiku Jordana Hendersona koji je pogledom samljeo bahatog napadača.


Komentari