NAJGORE PROSLAVE POGODAKA: Nećete vjerovati koji se bivši Zagrebaš našao među njima (VIDEO)

Screenshot

Među njima se našao, vjerovali vi ili ne jedan već odavno zaboravljeni, ali nekada popularni igrač Zagreba, Werdera, Nurnberga pa čak i povremeni reprezentativac.

Ne moraju se uvijek u nogometu isticati lijepi golovi, spektakularna dodavanja ili neobične proslave pogodaka, a ne moraju baš niti ružni startovi ili smiješni promašaji. Najgorih pet proslava pogodaka nekako je zlatna sredina, a Bundesliga je skrojila svojih pet najboljih-najgorih prolsava pogodaka. Kratki video obilježile su nespretne proslave, od Robbenova pokušaja proslave “proklizivnjem” po suhoj travi, nakon čega se odbio kao od betona i pao na glavu, pa sve do tragikomične proslave Hansa Jorga Butta, vratara koji je primio gol s centra dok je slavio ranije postignuti pogodak svoje momčadi.

No, među njima se našao, vjerovali vi ili ne jedan već odavno zaboravljeni, ali nekada popularni igrač Zagreba, Werdera, Nurnberga pa čak i povremeni reprezentativac, Ivica Banović. Banović je dospio na ovu smiješnu listu jer je slavio svoj gol postignut u zadnjim sekundama, no, nije doživio nezgodu već je riječ o nečem puno smješnije. Banović je naime zabio u porazu svoje momčadi, a slavio ga je kao da je pobjedonosni, a da stvar bude gora nakon njegova gola sudac je svirao pri čemu je njegova momčad bila poražena.


Komentari