NAJAVILI NEREDE ZA SLJEDEĆU UTAKMICU: Huligani objavili detaljan nacrt i poslali sablaznu poruku! (FOTO)

Facebook

Društvenim mrežama se širi priča da će se na sljedećoj utakmici protiv Španjolske u Bordeauxu neredi ponoviti.

Otkako je završila utakmica Hrvatske i Češke, koju su prije svega obilježili huliganski ispadi, društvenim mrežama se širi priča da će se na sljedećoj utakmici protiv Španjolske u Bordeauxu, neredi ponoviti. Ako je vjerovati informacijama koje kolaju Facebookom, još je jednom detaljno razrađen plan kako će se, kada i na kojim tribinama odviti huliganske orgije.

Tako je na jednoj Facebook stranici osvanuo novi detaljan nacrt stadiona u Bordeauxu, prošaran kojekakvim strelicama i naputcima gdje će sjediti koja huliganska skupina i s kojih će se tribina pokušati nešto izvesti. Slična je fotografija, nacrta stadiona, izašla i uoči utakmice s Češkom, a ispostavilo se kako je djelomično bila i točna jer su baš s označenog dijela stadiona letjele baklje i topovski udar.

FACEBOOK
FACEBOOK

Ako je vjerovati ovome nacrtu, odnosno, ako se on uistinu pokaže stvarnim, na zapadnoj tribini bit će Torcida, na jugu Armada i Torcida, a na sjeveru Ultrasi i BBB. 

Na Facebook stranici na kojoj je objavljen nacrt, u objavi se komentira kako će od stadiona “ostati jedino nosivi stupovi” i kako će “stadion biti lako devastirati jer nema nadzornih kamera”. Ipak dio njih je osudio ovaj navodni plan novih nereda.

>>> FACEBOOK PREPUN FOTOGRAFIJA HULIGANA: Ovo su monstrumi odgovorni za kaos u St.Etiennu? (FOTO)

>>> DIO HULIGANA UHVAĆEN: Sudit će im se za terorizam, slijedi drakonska zatvorska kazna! (FOTO)

>>> NAVIJAČ U POTPUNOSTI UNIŠTIO HULIGANE: Provjerite što im je napravio nakon utakmice (FOTO)


Komentari