MOMČAD KOJA OBEĆAVA: Fantastični Lokosi pobjedom u Poltavi došli do najvećeg uspjeha u povijesti (VIDEO)

NK Lokomotiva Zagreb/Facebook

 Ovom pobjedom Lokosi su izborili povijesni uspjeh i plasirali smo se u play off Europske lige.

U ukrajinskoj Poltavi igrači Lokomotive uvjerljivo su pobijedili u uzvratnoj utakmicu trećeg pretkola Europske lige. Nakon prvog remiziranog susreta u Zagrebu, u uzvratnoj utakmici Lokosi su uvjerljivo prošli s konačnim rezultatom 3:2.

Pred nešto više od 12 tisuća navijača na stadionu Lokomotiva je vveć u prvoj minuti povela fantastičnim pogotkom Petra Bočkaja. Lokosi su u 33. minuti imali odličnu priliku. Nakon proigravanja Bartoleca i duplog pasa s Marićem, pogodak nažalost nisu uspjeli realizirati. U 39. minuti Ukrajinci su također imali obećavajuću priliku, ali je nasreću lopta pogodila gredu. U 44. minuti Eros Grezda skrivio je jedanesterac, ali je Lokomotivu savršenom obranom spasio Danijel Zagorac.

Na početku drugog poluvremena, točnije u 47. minuti, Vorskla je izjednačila. Samo nekoliko minuta kasnije, nakon sjajne asistencije Bočkaja, kapetan Fiolić poentirao je 2:1. u 65. minuti došlo je do još jednog pogotka. Nakon sjajnog slobodnog udarca Ćorića, ovaj put pogodio je Dino Perić i povisio vodstvo na 3:1.  Iako su u 74. minuti domaćini uspjeli smanjiti zaostatak, to im nije pomoglo te su Lokosi odnijeli pobjedu.

Proslavu povijesne pobjede Lokosi su objavili na svojoj službenoj Facebook stranici.

U utakmici se posebno iskazao vratar Danijel Zagorac koji je prije nepunih mjesec dana došao u redove Lokomotive.

Nakon pobjede, igrači Lokomotive zahvalili su i ukrajinskim domaćinima. “Pozdravljamo ovim putem navijače Vorskle, koji su skandiranjem ispratili Lokose s terena, te čekali Lokose ispred svlačionica kako bi im čestitali! Thank you Vorskla fans!”, poručili su Lokosi.

>>>‘Lokosi’ razmontirali Istru u zagrijavanju pred uzvrat u Solunu!

>>>FILIJALA DOBILA HIMNU: Pjesma zagrebačkog repera od sada će se oriti na utakmicama Lokomotive (VIDEO)

 

 


Komentari