Dražen Ladić dobio novac od Dinama: Hoće li sada biti zamjenik Daliću?

Prije dva i pol mjeseca Dinamov račun je završio u blokadi zbog pravomoćne presude prema kojoj je bivšem vrataru Draženu Ladiću klub morao isplatiti dugovanje.

Podsjećamo, Zdravko Mamić je na presici objavio kako je Dinamov račun u blokadi jer mora isplatiti 7,5 milijuna kuna duga, te da će klub tijekom dana podmiriti obvezu. No, tek dva i pol mjeseca kasnije Dražen Ladiću novac je sjeo na račun.

“Ta priča je, što se mene tiče, završila”, kazao je Ladić za Net.hr i tako potvrdivši da je dugovanje isplaćeno.

Sada se postavlja pitanje hoće li Zlatko Dalić moći računati na Ladića kao svog pomoćnika u reprezentaciji. Podsjetimo, Dalić je izrazio veliku želju da mu Ladić bude u stručnom stožeru, a čelnici HNS-a su tu želju, barem zasad, ignorirali. Potvrdili su Ivicu Olića za pomoćnika, a nagađa se da Mamić i Vrbanović nisu nimalo blagonaklono gledali na Ladićevu “osiromašivanje” Dinamovog računa, zbog čega ga i ne žele u reprezentaciji.

“Nisam se čuo niti s Dalićem u posljednjih desetak dana, nikakvih informacija nemam. Ja ni sa kime niti dosad nisam imao nikakvih problema, to ako ih je netko imao sa mnom, to je njegova stvar. Ipak, čisto sumnjam da ovo mijenja stvari. Istina je da bi bilo naivno ne povezivati ove dvije stvari, ali je jednako tako bedasto i stavljati ih u isti kontekst jer jedna nema veze s drugom. OK, znamo kakve veze ima, ali onda je to sve tek apsurd”, poručio je Ladić.

 

 

 


Komentari