MODRIĆ POHVALIO PETKOVIĆA: ‘Sigurno će biti snaga ove reprezentacije’

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija je kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020. otvorila pobjedom protiv Azerbajdžana (2-1).

Nakon utakmice napadač Dinama, Bruno Petković, rekao je kako je nastup za reprezentaciju viši nivo od svega što je prošao do sada.

“Zadovoljan sam, tri boda su najvažnija na putu da osvojimo grupu u kojoj smo favoriti. Osobno sam presretan, ovo je odlično iskustvo koje me može samo podići. Ne opterećujem se hoću li igrati protiv Mađarske”, rekao je Petković.

“Svjestan sam da ovaj domet nije mala stvar, došao sam do druge reprezentacije na svijetu, a onaj tko starta u prvih 11 Hrvatske mora se osjećati ponosno. Tako se osjećam, ponosan sam što sam dio ove reprezentacije i na ovo što sam postigao. Dodavanje s Modrićem, Perišićem i Rakitićem, to je viši nivo nogometa i užitak je ovdje igrati”, objasnio je napadač Dinama.

Na upit o dvojbenim odlukama suca i mogućem jedanaestercu kazao je:

“Bio je jedanaesterac na meni u drugom dijelu, ali to sada nije važno da o tome previše pričamo. Pogledat ćemo video.”

Petković je s maksimirskog travnjaka ispraćen ovacijama.

“Drago mi je da su navijači prepoznali angažman, nadam se da će se i u budućnosti veseliti zbog mene.”

Nakon utakmice čestitao mu je kapetan Luka Modrić.

“Navijači su bili sjajni i nosili nas do pobjede. Petković? Odigrao je jako dobro i radio ono što nam je potrebno. Bio je u nekim šansama i mislim da i on treba biti zadovoljan. Kada se još više uigramo, vjerujem da će sigurno biti snaga ove reprezentacije.”

Komentari