MODRIĆ PROTIV MANCHESTER CITYJA: Pogledajte kakvom je majstorskom igrom ‘ugušio’ protivnike (VIDEO)

Facebook

Iako je Modrić imao čak i jednu veliku priliku za pogodak koju nije iskoristio, strani mediji ocijenili su njegovu igru ključnom kod pobjede Real Madrida.

U uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka, Real Madrid je slavio protiv Manchester Cityja golom Garetha Balea u 20. minuti i tako se plasirao u finale Lige prvaka gdje će igrati s gradskim rivalom Atletico Madridom. No, ono što treba posebno naglasiti jest činjenica da je Real u finale prošao i zbog fantastične igre Luke Modrića.

Hrvatski fantazist odigrao je u polufinalu Lige prvaka za sada jednu od najboljih utakmica ove sezone. Letio je po terenu, dodavao, centrirao, kreirao prilike, ili bolje rečeno ‘ugušio’ je protivnike svojom igrom. Iako je Luka imao čak i jednu veliku priliku za pogodak koju nije iskoristio, strani mediji ocijenili su njegovu igru ključnom kod pobjede Real Madrida, a to su dokazali i navijači koji su ga ispratili ovacijama kada je izlazio iz igre.

Najviše pažnje, osim hrvatskih medija, posvetio mu je britanski Telegraph koji je ga je proglasio igračem utakmice i napisao litanije pohvala. “Ronaldo i Bale su zvijezde, ali te zvijezde pokreće Luka Modrić”, piše Telegraph pa nastavlja, “Ponekad se činilo da je oko Modrića nevidljivo zaštitno polje koje nitko od igrača Cityja nije mogao probiti. Luka je pucao, dirigirao tempo, proigravao. Jedina mrlja na njegovom savršenom učinku je promašaj nakon Baleovog proigravanja, ali je unatoč tomu i dalje bio daleko najbolji igrač na travnjaku“, piše Telegraph.

Ova fotografija možda ipak najbolje opisuje kako sada stoje stvari u redovima Real Madrida jer prema onome što se moglo vidjeti u utakmici sa Cityjem Modrić je uistinu dirigent Realove momčadi.

U finalu s Atletico Madridom

Kako smo već pisali, Atletico je u jednoj od najuzbudljivijih utakmica ove sezone golom u gostima izbacio Bayern i osigurao si finale Lige prvaka. I jedna i druga madridska momčad imat će izuzetno težak posao, a valja spomenuti kako im ovo nije prvi puta da igraju finale Lige prvaka jedni s drugima. Igrali su i 2014. godine kada je Real slavio u produžetku utakmice.

>>> BILA JE TO UTAKMICA DOSTOJNA LIGE PRVAKA: Promašeni penali, tučnjava, triler u završnici…(VIDEO)


Komentari