MODRIĆ: ‘Bilo je teško ući u igru nakon tjedan dana BEZ TRENINGA’

Facebook

Real Madrid i PSG ostali dužni, Martial spasio Manchester, Malmo srušio Shakhtar.

Modrić se vratio na teren u jučerašnjoj utakmici svog Reala protiv PSG-a u skupini A, nakon ozlijede aduktora koju je zaodbio na utakmici s Maltom. Odigrao je posljednjih 20-ak minuta igre i kaže kako mu nije bilo lako vratiti se tako brzo, ali smatra da je to dobro jer će se tako brže vratiti u formu. “Dobro je da sam se vratio, bio sam bez treninga sedam, osam dana i bilo je teško ponovno ući u igru. No ova utakmica pomoći će mi za iduće susrete i to je jako važno”, riječi Modrića, prenosi goal.com.

Galacitcosi su, kao i Parižani, ostali dužni odigravši mršavih 0:0, a komentirao je to i Modirć. “Puno je dobrih momčadi u Ligi prvaka, PSG je jedan od njih. No mi moramo ići utakmicu po utakmicu. Na početku je najvažnije proći skupinu kao prvoplasirani i tako imati lakši ždrijeb kasnije“, kazao je Modrić

Govorio je i o ozljedama kojih je u Realu na pretek, prije ove utakmice nisu mogli računati na Balea, Jamesa, Benzemu i Pepea, a netom prije utakmice Mateo Kovačić, koji je trebao igrati od prve minute, postavljen je na klupu zbog istegnuća mišića. No, Modrić tvrdi kako njegova momčad to može podnijeti. “Ova utakmica je pokazala da i bez puno igrača imamo karakter i kvalitetu. To je važno, igrači koji su upali u prvih 11 odigrali su odličnu utakmicu protiv PSG-a“, zaključio je Luka Modrić.

Ostali rezultati 3.kola Lige prvaka:

U skupini A Malmo je uspio na svome terenu svladati Srnin Shakhtar s 1:0 i tim rezultatom dospjeli su na treće mjesto skupine iza PSG-a i Real Madrida.

U do sada potpuno izjednačenoj skupini B CSKA i Manchester remizirali su u Moskvi (1:1), a Martial je jedva spasio Manchester od poraza dok je Wolfsburg pobijedio PSV (2:0). Na tablici je sada Wolfsburg prvi iza je Manchester pa CSKA sa po četiri boda dok je PSV posljednji s tri.

Prvo mjesto u skupni C preuzeo je Atletico pobjedom nad Astanom (4:0) koji sada ima šest bodova kao i Benfica koja je izgubila od Galatasaraya u gostima (2:1). Treće mjesto zauzela je Turska momčad dok je Astana posljednja.

Mario Mandžukić je ipak zaigrao od prve minute, ali njego Juventus nije uspio svladati Monchengladbach na svome terenu, završilo je 0:0. Man City je trijumfirao protiv Seville 2:1 pogotkom De Bruynea u sudačkoj nadoknadi 2. poluvremena. Na ljestvici skupine D je City prvi sa sedam bodova, dok je Juventus na drugom mjestu sa šest. Treća momčad je Sevilla s tri boda dok je Gladbach zadnji s jednim.

>>>Nastavak rata: Poljski HULIGANI u sred MANCHESTERA tukli Španjolce (VIDEO)

>>>Večer FENOMENALNIH poteza: Rakitić parao mrežu, Ideye iz mrvog kuta srušio DINAMO (VIDEO)


Komentari