MLADI DINAMOVAC NA SELI NA OTOK: Modri ostaju bez zvijezde Svjetskog prvenstva

Twitter

Tek mu je 17 godina, a već je privukao pažnju velikih europskih klubova, premda još nije dogurao niti do klupe za pričuve A momčadi, a kamoli do udarnih jedanaest.

Mlađi brat Dejana Lovrena, bivšeg Dinamova stopera, a sada člana Liverpoola, Davor Lovren našao se na meti Celtica. Prema pisanju škotskih medija menadžer Celtica, Ronny Deila opako je zagrizao za perspektivnog veznjaka Dinama i zvijezdu nedavnog Svjetskog prvenstva U-17 u Čileu.

Davoru je tek 17 godina, a već je privukao pažnju velikih europskih klubova, premda još nije dogurao niti do klupe za pričuve A momčadi, a kamoli do udarnih jedanaest. No, Škotima to očito nije važno. Pretpostavka je kako se Lovrena neće tako skoro prodati, barem što se tiče klupske politike. Vjerojatno će mladić odigrati barem nešto u nastavku sezone, kako bi cijena još malo narasla, pa onda možda može, s noge na nogu polako, na Otok.

No, kakva je situacija trenutno u klubu, kada je Gazda na “dopustu”, ne može se sto posto tvrditi kako će mali Lovren prezimiti u Dinamu.

Komentari