MLADEN PETRIĆ ODLAZI U MIROVINU: Pogledajte dirljiv oproštaj sa suigračima i navijačima (VIDEO)

Facebook

Nekadašnji hrvatski reprezentativac na posljednjoj je utakmici upisao i asistenciju za pobjedonosni gol svojeg Panathinaikosa.

Hrvatski nogometaš Mladen Petrić završio je svoju nogometnu karijeru na utakmici Panathinaikosa i Panioniosa. Nekadašnji hrvatski reprezentativac na posljednjoj je utakmici upisao i asistenciju za pobjedonosni gol svojeg Panathinaikosa. Petrić se oprostio uz ovacije navijača i emotivne zagrljaje suigrača.

Petrić je karijeru započeo u švicarskom Badenu, da bi kasnije prešao u Grashopperse, a potom u Basel u kojem se proslavio. Karijeru je nastavio u Dortmundu pa u HSV-u, Fulhamu, West Hamu, a na koncu se skrasio u Panathinakiosu. Za reprezentaciju je debitirao 2001. kada je momčad vodio Mirko Jozić, a navijači će ga ipak zauvijek pamtiti po onom pogotku kojim je srušio Engleze na Wembleyu 2008. godine u kvalifikacijama za Euro. U klupskoj karijeri zabio je 167 golova u 475 utakmica. a asistirao je 60 puta. Za reprezentaciju je zabio u 40 nastupa 12 golova, a ima upisanu i jednu asistenciju.


Komentari