MILAN BADELJ SELI U NOVI KLUB: Hrvatski reprezentativac na meti engleskog velikana

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Cijelu priču potvrdio je i Badeljev agent, Dejan Joksimović, koji je usput otkrio i kolika će mu biti odšteta.

Ljetni prijelazni rok sve je bliži, pa su se tako počele kotrljati i priče o mogućim transferima. Vruća roba ovoga ljeta gotovo sigurno će biti hrvatski igrači, Brozovića traži Arsenal, Perišića pak Everton, Kovačić je praktički već na izlaznim vratima i čeka ponude nekoliko većih klubova isto vrijedi i za Halilovića, a o Dinamovim draguljima Ćoriću, Pjaci i Brekalu da i ne pričamo. No, toj podužoj listi traženih Hrvata valja dodati i Milana Badelja.

Zahvalni veznjak bi nakon dvije sezone provedene u Fiorentini mogao potražiti novi klub. Naime, Viole nisu uspjele izboriti Ligu prvaka, a Badelj, koji se fantasično snašao u talijanskom klubu, silno želi igrati najelitnije europsko natjecanje. To je još jednom potvrdio za talijanski Radio Bruno i njegov agent Dejan Joksimović.

“Milan želi igrati u Ligi prvaka. Mislim da je sada pravo vrijeme za prodaju, a deset milijuna eura mi se čini kao razumna cijena”, rekao je za Joksimović.

Spomenimo i kako je nedavno engleski velikan Tottenham, koji je nota bene izborio Ligu prvaka, iskazao interes za 27-godišnjeg veznjaka. Njega su još kada je odlazio iz Dinama htjeli dovesti u svoje redove kao novog Luku Modrića, no Badelj je na koncu ipak otišao u HSV. No, s obzirom na to da je cijena relativno niska moglo bi se tu nagomilati i nešto više potencijalnih kupaca.

Komentari