MANDŽUKIĆA RAZAPELI KAO NIKAD DO SAD! Hrvatski napadač na teškom udaru kritike

facebook/mario mandzukic

Hrvatski napadač Mario Mandžukić jedan je od glavnih krivaca za kiks Juventusa protiv Parme. Juve je imao 2:0 pa onda i 3:1, a na kraju je pogotkom Gervinha u 93. minuti Parma stigla do 3:3 remija i to velikim dijelom zbog greške Marija Mandžukića.

Hrvatski napadač vratio se nakon ozljede, bio je i kapetan Juvenutsa u toj utakmici, namjestio je gol Ronaldu i odradio lavovski posao za momčad kao što to i inače radi. Međutim, u sutonu utakmice baš je on bio jedan od krivaca za izjednačujući gol.

Mandžo je u posljednjim sekundama htio sačuvati loptu u kutu svog desnog kornera, ali je napravio pogrešku kod dodavanja i loptu je uzela Parma te je u nastavku akcije Gervinho izjednačio.

Gotovo svi renomirani talijanski mediji dali su Mandžukiću jednu od najnižih ocjena na utakmici i uputili su mu žestoke kritike.

“Paradoksalno je da napadač pogriješi na svojoj polovici u posljednjim sekundama. Nakon odlično odigrane utakmice, sjajnog ubačaja za Ronalda i 3:1, naivni Mandžukić je u 93. minuti poklonio loptu Parmi za izjednačenje i time sve uništio. Upropastio je savršenu utakmicu. Dobio je romantični pljesak navijača nakon povratka od ozljede. I ponovno je otvarao prostore za Ronalda, žrtvovao se za momčad, ali u tim posljednjim sekundama nije bio lucidan i napravio je grešku iz koje je Parma stigla do 3:3”, konstatira TuttoMercato.

Eurosport je pisao sljedeće…

“Njegov povratak na teren odmah je pokazao koliko je važan za Juve i Ronalda. I ne samo zbog asistencije za treći gol na utakmici. Međutim, pogreška za 3:3 pokvarila je utisak o njegovom nastupu protiv Parme”, ocjenjuje Eurosport, a gotovo isto su bili opisi Gazzette dello Sporta i Corriere dello Sporta.


Komentari