Mandžukić još jednom pokazao kakav je (veliki) čovjek

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Po tko zna koji put, hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić pokazao je koliko veliko srce ima. 

O Mandžinim nogometnim vještinama ne treba puno trošiti riječi, jer je naš napadač poznat kao jedan od najsrčanijih top europskih igrača. U svaki duel na terenu ide 100 posto, ali i van terena Mandžo oduševljava svojim potezima. Posljednji u nizu dobrih djela koje je Mario napravio je doniranje opreme za vatrogasce Podstrane i Sutivana u vrijednosti od 20 tisuća eura, odnosno 150 tisuća kuna.

Za vrijeme požara koji su harali Dalmacijom Mandžo se oglasio na društvenim mrežama i pohvalio trud i volju vatrogasaca koji su se borili s vatrenom stihijom. A sada je odlučio i sam pridonijeti borbi protiv požara, darujući novac za kupnju potrebne opreme za gašenje požara za 30 vatrogasaca.

Predsjednik DVD-a Supetar, Nikica Maričić je kazao:

“Od srca zahvaljujemo Mariju što je prepoznao trenutak u kojem nam je pomoć potrebna i pomogao nam svojom donacijom. Ova osobna vatrogasna oprema koje nam je poklonio omogućit će nam kvalitetniju i sigurniju borbu s vatrom i svim ostalim izazovima koji su pred nama.”

Zapovjednik DVD-a Podstrana Nikola Bakota svemu je dodao i zahvalu Dijani Šćepanović iz Poduzetničkog centra Aktiva i Best of Brač na posredovanju prilikom realizacije ove donacije, piše braconline.com.hr.

U znak zahvalnosti, vatrogasci Podstrane i Supetra odlučili su da će zajedno na svojim leđima ponijeti njegovu ‘vatrenu sedamnaesticu’ uz poruku: “Mario hvala, ‘s tobom na leđima’ sve je lakše”.


Komentari