MAMIĆ VJEROJATNO SKAČE OD SREĆE: Dinamo otima Hajduku talentiranog veznog igrača

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Nije tajna kako Dinamo često traži mlade talente po ostalim klubovima u Hrvatskoj, ali rijetkost je kada talente otimaju najvećem rivalu, Hajduku.

Dinamo je čini se nezasitan kada su u pitanju mladi talenti, u svojim redovima ih imaju, što se kaže ‘na bacanje’, ali žele još. Nije tajna kako Dinamo često traži mlade talente po ostalim klubovima u Hrvatskoj, ali rijetkost je kada talente otimaju najvećem rivalu, Hajduku.

Frane Šiljić, kadet i vezni igrač Hajduka, odnosno, jedan od najboljih igrača u generaciji 1999. najavio je odlazak s Poljuda jer nije zadovoljan svojim statusom u Hajduku ili točnije uvjetima što mu u Poljudu daju za produženje stipendijskog ugovora, a tu je nezgodnu situaciju čini se odlučio iskoristiti Dinamo.

Mladi Šiljić odlučuje karijeru nastaviti izvan Hajduka, a navodno ima ponudu Dinama, prenosi Slobodna. To se svakako treba shvatiti kao ozbiljnu opciju jer Mamiću rijetko kada nije pošlo za rukom dovesti igrača kojeg poželi, a htjeli vi to priznati ili ne, često je nekadašnji izvršni predsjednik Dinama, znao i pogoditi s mladim talentima.

Je li na pomolu nova velika “krađa” talenta vidjet ćemo u skoroj budućnosti.


Komentari