MAMIĆ UOČI DERBIJA PORUČIO BRBIĆU: ‘Nadam se da će mu naći dovoljno velik dres za suđenje’

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Mamić je Hajdukovom taboru nedavno poručio, nakon epizode kukanja i negodovanja oko suđenja, da bi najbolje bilo da utakmicu Hajduka i Dinama sude Brbić i Pavasović.

Trener Dinama, Zoran Mamić, oglasio se uoči prvog ovogodišnjeg derbija s Hajdukom. Prva utakmica polufinala Kupa s igra se 16. ožujka na Poljudu s početkom u 17 i 30. Iako Dinamo posljednje vrijeme ima dosta problema u momčadi, Mamić je kazao kako vjeruje u svoju momčadi i očekuje pozitivan rezultat, a otkriva i kako se u momčad vraćaju Schifo i Junior.

 

Komentirao je Mamić potom sutrašnje protivnike i njihove ne baš dobre rezultate. “Rezultati baš i nisu dobri, ali imali su dosta problema i odlazaka. Moramo “prodavati floskule” i reći da je Kup specifično natjecanje. Oni će imati vjetar u leđa od publike i ne vjerujem da će igrati zatvoreno”, rekao je Mamić za goal.com i napomenuo, “Dinamo je favorit protiv svake momčadi u Hrvatskoj, a s obzirom da se u Kupu igraju dvije utakmice, meni je ipak važnija ona u prvenstvu”, zaključuje trener Dinama.

Mamić je Hajdukovom taboru nedavno poručio, nakon epizode kukanja i negodovanja oko suđenja, da bi najbolje bilo da utakmicu Hajduka i Dinama sude Brbić i Pavasović, a sada ih je na to i podsjetio.

“Nadam se da je gospodin Brbić vidio moju poruku, da je spreman te da će mu naći neki dres njegove veličine za suđenje“, sarkastično će Mamić.

Eduardo na klupu, na vrata Ježina

Komentirao je Mamić i veliki kiks Eduarda u prošloj utakmici protiv Lokomotive. “Ježina će braniti u Kupu, ali Eduardo je i dalje naš prvi golman. Pričao sam s njim, imamo veliki prag tolerancije za njega”, rekao je Mamić i otkrio da će savjetnik Dinama Zdravko Mamić ići u Split.

“Ide u Split, kako ne bi išao”, nasmijao se mlađi Mamić, koji očekuje da Dinamo u nastavku sezone popravi realizaciju


Komentari