MAMIĆ: ‘Sreću ćemo tražiti protiv BAYERNA I ARSENALA’

Screenshot/YouTube

“Mi nismo mogli bili agresivni kao što smo htjeli jer su Rog i Pivarić, naši nositelji agresivnosti, dobili žute kartone za prve prekršaje što je utjecalo na igru cijele momčadi”, kazao je trener Modrih.

Trener Mamić unatoč razočarenju, ipak je uputio čestitke Olympiacosu, ali imao je nekoliko zamjerki. “Čestitke Olympiakosu na pobjedi. Utakmica je bila podjednaka i mogla je otići u jednom ili drugom smjeru”, rekao je Zoran Mamić i nastavio, “Pokazali su nešto što se meni nije svidjelo, a to je nedostatak fair-playja u dvije situacije i na kraju su dobili utakmicu koju nisu zaslužili. Dva puta smo puknuli loptu u aut zbog ozljede naših igrača, a oni nam je oba puta nisu vratili”, komentirao je Mamić.

Nastavio je s analizom i istaknuo što ih je to točno spriječilo u održavanju rezultata. “Mi nismo mogli bili agresivni kao što smo htjeli jer su Rog i Pivarić, naši nositelji agresivnosti, dobili žute kartone za prve prekršaje što je utjecalo na igru cijele momčadi. Imali smo i problema jer je Hodžić u poluvremenu povraćao i morali smo ga brzo mijenjati tako da nismo uspjeli sve to prebroditi, ali iskrene čestitke idu mojim dečkima koji su uložili golem trud i jako mi je žao što u ove dvije utakmice nisu nagrađeni kojim bodom”, kazao je Mamić.

Kartoni i problemi s Hodžićem glavni su razlog, prema Mamiću, lošeg početka u drugom poluvremenu, “Nismo se odlučili povući niti je to bila ideja, ali naravno da Olympiakos ima kvalitetu i u pojedinim fazama su nas prisilili da se branimo. Kažem, razlog tome je što nismo mogli visoko stiskati zbog kartona koje smo rano dobili, a i Hodžić nije mogao pa smo ga brzo i izvadili iz igre”, pojasnio je trener Modrih.

Dinamu predstoje još dvije iznimni teške utakmice, a Mamić tvrdi da je već jasno tko će ići dalje. “Mislim da je jasno da će to biti Bayern i Olympiakos. Što se tiče nas, imamo još dvije utakmice, u Londonu i doma protiv Bayerna, i pokušat ćemo uz malo sreće koja nam je nedostajala u zadnje dvije utakmice osvojiti koji bod”, stoji na službenim stranicama kluba.

Što kažu igrači

Nakon utakmice oglasili su se i igrači, Hodžić i Antolić, koji smatraju kako nisu zaslužili poraz.

“Mislim da trebamo svi biti ponosni jer smo odigrali odlično i ispunili sve što je trener tražio od nas. Dogodilo se to što se dogodilo, ali nismo zaslužili poraz. Bili smo svi jako motivirani, željeli smo pobjedu koju smo po mom mišljenju zaslužili, ali u nogometu netko uvijek ima više sreće i nezasluženo dođe do pobjede. Sretan sam zbog svog pogotka, ali nisam sretan zbog toga kako je utakmica završila”, kazao je Armin Hodžić.

Nažalost nezasluženo smo izgubili. Ušli smo jako dobro u utakmicu, nagrađeni smo tim golom i imali smo sve u svojim rukama. Drugo je poluvrijeme pripalo Olympiacosu koji je dignuo ritam, stisnuli su nas na našu polovicu i nažalost nismo izdržali. Ne mogu ni sam vjerovati da u dvije utakmice nismo uzeli bodove, a sigurno smo to mogli. Stvari koje su se događale na tribinama prije utakmice igrače samo motiviraju i to se vidjelo našim ulaskom u utakmicu”, prokomentirao je Domagoj Antolić.

>>> Dinamo pokazao europskoj javnosti KAKO GUBI DOBIVENE UTAKMICE


Komentari