MAMIĆ SE OGLASIO: Najavio ‘juriš’ do kraja prvenstva i otkrio zabrinjavajući detalj s treninga

Screenshot/YouTube

Trener je nakon pobjede protiv Slavena u prošlom kolu bio nezadovoljan igrom, ali nakon analize se ipak promijenio mišljenje.

Dinamo u nedjelju (15:00) igra utakmicu 27. kola HNL-a, protiv Lokomotive, a dan uoči susreta trener Modrih, Zoran Mamić, najavio je gradski derbi.

“Čeka nas nova utakmica, nova obaveza i cilj su nova tri boda. Želimo nastaviti seriju pobjeda, zadržati prednost koju imamo i što se bolje pripremiti za ono što nas čeka dalje“, rekao je trener na konferenciji za medije. Modri u gradskom derbiju ne mogu računati na “kartoniranog” Stojanovića, ali se zato u kadar vraćaju Sigali, Antolić i Soudani.

Modre čeka opasan protivnik koji se nalazi na četvrtom mjestu, a naravno iza Modrih, imaju najbolji napad lige, “Imaju dobru ekipu i rezultate. Poletni su, brzi i “živi” tako da trebamo biti jako oprezni. Rezultatski smo ih uvijek dobili, ali nikada nisu to bile jednostavne utakmice i moramo biti jako dobri”, ispričao je trener pa u vezi sastava otkrio kako “neće biti šparanja za Hajduk”, kako će istrčati najjači sastavi i da više nemaju pravo na krivi korak.

Trener je nakon pobjede protiv Slavena u prošlom kolu bio nezadovoljan igrom, ali nakon analize se ipak promijenio mišljenje, “Moram priznati da sam u kasnijoj analizi utakmice malo promijenio sliku što mi je još jedna škola da ne trebam odmah nakon utakmice donositi zaključke. Nije bilo posebno dobro i možemo i moramo bolje, ali nije bilo niti onako loše kao što sam imao dojam i rekao nakon utakmice”, rekao je trener pa detaljnije objasnio, “Htio bih da na utakmici pokažemo sve što vježbamo na treningu, a to nije uvijek tako i onda nisam zadovoljan. Recimo, kada igramo međusobno na treningu onda se igrači više “napale” na to i jači je intenzitet nego na utakmici u prvenstvu”, kaže Mamić.

Za kraj je trener u vezi mogućih pojačanja na poziciji zadnjeg veznog rekao “pratimo tržište” i dodao, “Iskreno, negdje u dubini duše se nadamo da bi se situacija oko Ademija mogla popraviti. Uskoro je novo ročište pa ćemo vidjeti”, zaključio je Mamić.

Komentari