MAMIĆ SE JAVIO IZ ZATVORA: Evo kako razmišlja Gazda nakon tjedana iza rešetaka

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Preko svojeg odvjetničkog tima izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić poslao je svoju izjavu u vezi aktualne situacije.

Otkako je u zatvoru, o Mamiću se ne zna ništa, a sada je nakon nekoliko tjedana iza rešetaka, preko svojeg odvjetničkog tima, izvršni predsjednik Dinama poslao svoju izjavu u vezi aktualne situacije.

“Zahvaljujem svima koji su podržali klub i mene osobno u ovim teškim trenucima”, započeo je Mamić i nastavo sa zahvalama, “Također zahvaljujem svim ljudima koji su sakupili jamčevinu za mene, ali ja odbijam prihvatiti taj novac jer mislim da ih ne trebam izlagati takvim opterećenjima. Jamčevinu ću pokušati ostvariti u nekretninama svojih prijatelja“, objasnio je Mamić.

Kaže ne brine se za stanje u klubu i ostvarenje klupskih ciljeva u njegovu odsustvu. “Siguran sam da će uprava GNK Dinama i svi zaposlenici bez ikakvih problema nastaviti raditi u ostvarenju svih ciljeva koje smo zajedno planirali”, piše Mamić.

On je, kaže trenutno zauzet svojom pravnom bitkom, ali vjeruje kako pobijediti, “Ja sam prisiljen nastaviti sa svojom pravnom bitkom za sebe i svoju obitelj, ali i za Dinamo, sa vjerom u konačnu pobjedu“, poručio je Zdravko Mamić.

Iz kluba poručuju kako čvrsto stoje iza svog izvršnog predsjdnika i kako će zajedno nastaviti raditi na visoko postavljenim ciljevima, a isto tako vjeruju kako će se optužbe USKOK-a i DORH-a pokazati neutemeljenima i kako će se njihov voljeni Gazda uskoro vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

>>> Našao je način: Zoran Mamić otkrio KAKO ĆE KOMUNICIRATI S BRATOM! (FOTO)


Komentari