MAMIĆ PRIPREMA SENZACIJU U PREDZADNJEM KOLU: Na teren od prve minute izlaze buduće zvijezde

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

“Bit će ih sigurno puno u kadru, a teško je reći tko će početi utakmicu odnosno tko će kasnije ući, ali jedan je siguran”, kazao je Zoran Mamić.

Modri su dva kola prija kraja prvenstva osigurali jedanaesti po redu naslov prvaka hrvatske, a u prvom od dva preostala kola igrat će protiv Slaven Belupa u petak u 18 sati u Koprivnici. Utakmica služi i kao svojevrsna uvertira u finale Kupa, a vjerojatno će i jedna i druga momčad na probati otkriti što manje uoči bitke za “Rabuzinovo sunce”. Slično razmišlja i trener Dinama, Zoran Mamić koji se već tradicionalno oglasio uoči ogleda.

“Čeka nas utakmica u Koprivnici nakon što smo osigurali naslov prvaka i tako sigurno skinuli dio tereta. Nema pritiska da “moramo”, a mi svejedno želimo odigrati što bolje i osvojiti tri boda kako bismo najljepše moguće zaključili sezonu”, kazao je trener Mamić koji kao i u svakoj utakmici do sada od momčadi traži maksimum i cilja jedino na pobjedu.

O protivnicima, Slaven Belupu, Mamić ima samo lijepe riječi. “Respektiramo ih, dobra su i čvrsta ekipa koja je dobro vođena te će sigurno svoju kvalitetu htjeti pokazati protiv prvaka“, kaže Mamić pa nastavlja komentirati sastav, “Neće sigurno biti isti sastav sutra i u utorak, ali nije razlog tome skrivanje nego ću jednostavno neke igrače odmoriti da se napune za tešku i važnu utakmicu u utorak”, veli trener Dinama.

Zapravo to znači da će napokon u prvoj momčadi zaigrati i nekolicina fantastičnih mladih igrača iz generacije 98′, “Bit će ih sigurno puno u kadru, a teško je reći tko će početi utakmicu odnosno tko će kasnije ući”, rekao je trener pa je ipak odlučio otkriti jedno sigurno ime, “Sigurno će braniti Adrian Šemper, a ostalo bute videli”.


Komentari