MAMIĆ OPET U ELEMENTU: Otpjevao Murićevima ‘Ne može nam nitko ništa’, a onda im poručio ovo!

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Iako su Murićevi vjerojatno već navikli na Mamićev neobičan stil izražavanja još ih je jednom uspio šokirati izjavom.

Jedno je sigurno,  Zdravko Mamić još uvijek nije izgubio svoj specifičan stil izražavanja. Premda više nije izvršni predsjednik Dinama, što automatski znači da više nema obvezu govoriti u javnosti, tu i tamo isplivaju Mamićevi biseri. Naime, jedan takav se dogodio nakon ročišta s obitelji Murić kojima je svojevremeno prijetio da će im “iščupati grkljan”. Iako su Murićevi vjerojatno već navikli na Mamićev neobičan stil izražavanja još ih je jednom uspio šokirati izjavom.

“Ako mali ne igra u Ajaxu, ja ću ga vratiti”

Na suđenju je Mamić opet bio u elementu pa je tako prvo Murićevima otpjevao svoju najdražu pjesmu Mitra Mirića, “Ne može nam nitko ništa”, potom se izgrlio s ljudima iz Murićeva tabora, a onda im poručio kako će poduzeti sve da se Robert Murić vrati u Dinamo.

“Ako mali ne igra u Ajaxu, ja ću ga vratiti kući! Ako treba, platit ću Ajaxu pet milijuna eura, a i njemu ću dati golemi novac”, rekao je Mamić, prenosi 24sata.

Odgovor još uvijek nije dobio, ali svjedoci kažu kako je djelovao i više nego odlučno.

“Za sad ne mogu pričati o Dinamu, ali to je moj klub”

Cijelu situaciju komentirao je i Murić koji se oglasio iz Amsterdama.  “Nisam bio na tom ročištu pa ne znam što je točno govorio”, kazao je Murić. Iako tvrdi da za sada ne razmišlja o toj opciji, Dinamo je, kako kaže, njegov klub.

“U ovom trenutku doista ne razmišljam o toj opciji. Očekujem da ću ići s prvom momčadi Ajaxa na pripreme, ali i da ću imati veću minutažu sljedeće sezone. Tražio me Heerenveen na posudbu ove sezone, ali nisu me pustili, što očito znači da računaju na mene. Zato sad ne mogu pričati o Dinamu, ali znate i sami da je to moj klub“, rekao je krilni igrač Ajaxa.

Scenarij itekako moguć

Mamićeve riječi definitivno nisu pucanj u prazno. Murić baš i ne živi najbolje dane u Amsterdamu, već je u 21. godini, a još uvijek nije ni blizu prve postave. Doduše, u mladoj momčadi Ajaxa ima solidan učinak od osam golova i 12 asistencija, ali za seniore je odigrao tek dvije utakmice. No, Mamić je polako izgladio odnose s Murićevima, slučaj je na dobrom putu da se uskoro riješi, a sve bi na koncu moglo kulminirati i povratkom Roberta u Dinamo.

“Da je ostao kod nas, ne samo da bi išao na Euro u Francuskoj, nego bi bio u prvih 11 reprezentacije”, govorio je Mamić nakon Ročišta, a vjerojatno je i u pravu jer je, eto, Marko Pjaca, koji je stariji od Murića tek godinu dana već zacementirao desno krilo.

Kako Murić nije isključio u potpunosti opciju povratka u Dinamo, vjerojatno će sve ovisiti o Mamiću i o Ajaxu koji je dosta uložio u razvoj Murića. No, ponudi li Mamić dovoljno, teško je da će se Ajax previše opirati.

>>> MISLILI STE DA JE OTIŠAO IZ DINAMA? Zdravko Mamić kao savjetnik prima nevjerojatno visoku plaću

Komentari