MAMIĆ OGORČEN DINAMOM: Nakon poraza od Litexa srušio se na momčad i najavio posljedice!

Facebook

Užasno izdanje Dinama nije ostavilo ravnodušnim ni Mamića koji je nakon utakmice bio ogorčen nastupom svoje momčadi.

Modri su jučer doživjeli iznenađujuć i težak poraz od bugarskog Litexa. Na pripremama u La Mangi, Dinamo je odradio i četvrtu pripremnu utakmicu u kojoj je slavio Litex sa visokih 3:1. Valja spomenuti kako je riječ o momčadi koja je prije nekog vremena izbačena iz prve lige. Modri su najblaže rečeno priuštili vrlo lošu partiju, a posebice u drugom poluvremenu kada je i Litex u svega tri minute riješio utakmicu.

Dinamo se, koliko toliko, dobro držao u prvome dijelu, no, već u prvim minutama nastavka pao je prvi gol za Bugare, Milanov je zabio u 51. minuti. Junior je odgovorio desetak minuta kasnije, a onda je uslijedio “blitzkrieg” Bugara. Na dva gotovo ista načina Dinamo je primio dva gola u razmaku od tri minute. Zabijali su Despodov (63′) i Kolev (65′).

Užasno izdanje Dinama nije ostavilo ravnodušnim ni Mamića koji je nakon utakmice bio ogorčen nastupom svoje momčadi. “Ovo je po meni najgora utakmica Dinama u mojoj eri, nikada nisam vidio ovako loš Dinamo. Strašno sam razočaran načinom kako smo igrali jer nije problem pogriješiti, krivo dodati ili nešto slično, ali nezalaganje, nepoštivanje zahtjeva i slično nećemo tolerirati,” rekao je Zoran Mamić nakon poraza od Litexa pa nastavio,”Radili smo totalno drugačije od onoga što smo im danas pokazivali na video analizi, i to ne jedan igrač nego 90 posto njih. To je ono što me razočaralo i zabrinulo. Sigurno će biti posljedica u mom odnosu prema igračima kao i u donošenju odluka. U svakom slučaju neće biti starih zasluga,” riječi Mamića prenosi goal.com. Modrima je ostala još jedna pripremna utakmica, a igrat će ju u protiv Shakhtara u petak.

Jedno je sigurno, momčad Dinama još uvijek se gradi i teško je očekivati kako će baš svaku utakmicu sve klapati, a pogotovo ako u jednoj utakmici izrotirate čitavu momčad.

>>> KAKAV PEH ZA MODRE: Nakon Pivarića, Pjace i Soudanija ozlijedila se nova velika zvijezda kluba

>>> MAMIĆ DRILA IGRAČE NEUOBIČAJENIM METODAMA: Ovakvi treninzi ne viđaju se baš često (FOTO)


Komentari