MAMIĆI VJEROJATNO KIPE OD BIJESA: Mrski rival otima Dinamu najzvučnije pojačanje (FOTO)

Facebook

Oba kluba će morati za njegove usluge izdvojiti minimalno milijun i pol eura.

Nedavno je procurila informacija kako Dinamo kreće u akciju dovođenja zamjene za suspendiranog Arijana Ademija, a Mamić je bacio udicu na Apeninski poluotok, odnosno, prema Napoliju kako bi upecao Josipa Radoševića. Gotovo je sigurno kako mladi defenzivni vezni odlazi iz napuljskog kluba. Ni posudbe u Rijeci i Eibaru očito mu nisu bile dostatne da mu Sari povjeruje, a Dinamo je za sada bio prvi u redu za akviziciju, no, pojavila se konkurencija i to Mamićima vrlo mrska konkurencija.

Naime, u utrku za Radoševićeve usluge uključio se i grčki Olympiacos koji također traži igrača njegovih kvaliteta, barem tako tvrde grčki mediji. Zbog ovoga bi Mamićima definitivno mogao pasti mrak na oči i to iz nekoliko razloga. Olympiacos je ipak nešto renomiraniji klub u Europi, barem što se tiče dostignuća u europskim natjecanjima (povremeni plasmani u nokaut fazu), a to pak znači da bi se Radošević mogao i zbog toga odlučiti za grčku momčad. Nadalje, Olympiacos ipak može ponuditi veću plaću, kao i veći iznos odštete, a na koncu dolazimo i do toga da Dinamu idealno riješenje za vezni red otima klub koji ih je ponizio u Ligi prvaka i još im napao navijače na gostovanju u Pireju.

Bilo kako bilo, Dinamo i Olympiacos morat će ponuditi minimalno milijun i pol eura ako žele 22-godišnjeg defenzivca u svojim redovima.

>>> KAKVO IZNENAĐENJE! Nećete vjerovati tko bi uskoro mogao potpisati za Dinamo (FOTO)


Komentari