MAMIĆ ISPOŠTOVAO OBEĆANJE: Obilatom donacijom zahvalio Hercegovcima

Facebook

Čelni čovjek Dinama odriješio kesu.

Dok mnogobrojne zagrebačke škole, sportski objekti te nogometni tereni vape za obnovom prvi čovjek zagrebačkog Dinama i neokrunjeni vladar hrvatskog nogometa Zdravko Mamić odlučio je pokazati da je čovjek od riječi, te veliki humanitarac onda kada treba odriješiti kesu njemu sklonim pripadnicima društva. Sukladno tome kesu je odriješio za školarce iz Hercegovine, točnije iz Biograca koji su zahvaljujući “Maminju” u svojoj školi dobili posve novi parket.

Cijelo događanje popratili su i lokalni mediji iz Širokog Brijega, čiji je Mamić počasni građanin. Uz to u hercegovačkom kraju osebujni Mamić ima čak i svoju ulicu. “Sve nove parkete i to najbolje“, još je ljetos Mamić s rukama u zraku obećao hercegovačkim đacima, a sada pak svoje obećanje i realizirao. No, mora da su u ovom krševitom kraju na Mamićeve ranije ispade i transformacije zaboravili. Jer kada bi u Širokom, koji se diči svoj velikim hrvatstvom znali da se Maminjo druži s Arkanovim prijateljima, veliča Jugu, a Srbe naziva braćom tada bi mu vjerojatno sav parket vratili.

Tko će ga znati možda u njihov kraj internet još nije došao. No, on i Bandić široke su ruke pa se i internetu vrijedi nadati, ako prije toga ovu dvojku ne sustignu kraci hrvatskih institucija koje su se raspojasale zadnjih mjeseci. Ipak, dok institucije snuju političari šuruju pa je tako i veliki Mamić dobrano upravo donacijama osigurao svoju kožu. A u njegovoj velikoj kasici prasici našlo se mjesta za kampanju predsjednice Grabar Kitarović, potom i za organizaciju njezinog rođendana te jasno za najveću oporbenu stranku. Dugoročno je to izgleda promišljanje za budućnost koja nije nimalo svijetla kako se za sada čini s novim izbornikom Čačićem iza kojeg stoji Glava.


Komentari