MAMIĆ donirao POZAMAŠNU svotu i otkrio jednu DUGOČUVANU TAJNU

Facebook

“Nije mi drago da je to otkriveno. To je do sada bila tajna”, kazao je Mamić.

Dinamo je opet pružio blijedo izdanje na gostovanju kod Mladosti iz Ždralova u osmini finala Hrvatskog kupa, ali Zdravko Mamić pobrinuo se da loša utakmica brzo padne u zaborav. Domaćini su se svojski potrudili napraviti pravo slavlje jer im rijetko dolazi veliki klub kao što je Dinamo, a Mamić je to iskoristio da uđe u prvi plan.

Nakon što mu je predsjednik Mladosti uručio poklon, sliku karikature Mamića, El Jefe Dinama i hrvatskog nogometa općenito, odlučio je donirati 300 tisuća kuna za nogometnu školu Mladosti.

Olakšao je Mamić i dušu i džep. “Ponijele su me emocije. Ovdje sam odrastao i tu odmah pokraj igrališta Mladosti kao klinci smo krali grožđe. Sjećam se da je tada jedina sorta bila tzv. cjepka, a tu sa druge strane sam išao u školu. Jednostavno su me preplavile emocije i ovdje sam došao sa namjerom da doniram 50.000 kuna, ali eto to je na kraju uvećano s dodatnih 300.000. Nije mi nimalo žao. Dapače, žao mi je što prije nisam pomogao Mladosti“, riječi Mamića prenosi VL. Mamić je nadaleko poznat kao donator, a sve što trebate je izazvati emociju kod njega (ili biti u omiljenoj mu stranci) i on odmah vadi novac.


Javnost je, osim Mamićevih sitnih krađa, saznala i još jednu dugočuvanu tajnu. Naime, na poklonjenoj slici Mamić je oslovljen nadimkom Grga, a to je njegov nadimak još iz djetinjstva, kojeg se očito stidi. “Nije mi drago da je to otkriveno. To je do sada bila tajna. Ali doista kad sam bio mali zvali su me tako, ali ne znam zašto”, ne zna zašto, kaže Mamić.

>>>Mamićevu divljaštvu NIKAD KRAJA, a najgore je što smo na to NAVIKLI

>>>‘Izbornik’ ČAČIĆ potvrdio tko je gazda: ‘Nemam ništa protiv toga da budem MAMIĆEV ČOVJEK’

>>>LJUTITI HRVATSKI NAVIJAČI PORUČILI: ‘Raskalašeni poglavari HNS-a igrače pretvorili u piliće

Komentari

loading...
-->